A Maldív-szigetek, világ egyik legnépszerűbb nászutas célpontja, a téli nyaralások az eddigieknél is népszerűbb helyszíne, egyre több és több utazó terveiben szerepel. A Maldív-szigetek szállás kínálatát folyamatosan növelniük szükséges, hogy felkészülten nézzenek szembe a növekvő igényekkel.

A Maldív-szigeteken nagyon változatos szálláslehetőségeket találunk. A lakott szigeteken kialakított vendégházaktól az úgynevezett resort – szigeteken épült, egy szálloda – egy sziget koncepcióig válogathatunk. Mivel a Maldív-szigetek nem a hátizsákos turisták úticélja, inkább a fizetőképesebb és a felsőkategóriás luxust keresők látogatják, az igényekhez alkalmazkodva, a magasabb és legmagasabb színvonalú resortok kínálatát bővítik.

2019-ben 14 új luxus resort kerül átadásra, és a Maldív állam 120 további szálloda építését jelentette be.

Az olasz gyökerekkel rendelkező Baglioni Resort Maldives az egyik legérdekesebb az újonnan nyitó szállodák közül. A 96 villából álló resort az olasz vendégszeretetet és stílust hozza el a Maldív-szigetekre a legnívósabb olasz márkákkal szövetkezve, amelyek az építészet, a berendezés és a vendéglátás területén is fontos szerepet kapnak. Az olasz konyha mellett nemzetközi ízekkel és egészséges ételekkel is kényezteti majd a vendégeit 2019. első negyedévének végétől.

A Centara Grand Muthaafushi Resort & Spa resort a 101 villájával a Baa Atollon nyílik, az UNESCO Bioszféra rezervátumában, ahol a búvárok, a snorkellingezők és a vízalatti fotózást kedvelők a paradicsomban érezhetik magukat. A több nemzetközi ételkínálattal rendelkező étterem között egy vízalatti éttermet is találhatunk.

A North Ari Atollon nyíló The Chatwal Maaga Maldives szintén a búvárkodás kedvelőinek lehet majd egy szentélye, hiszen 23 világhírű merülőhely és legalább egy hajóroncs található a közelben. A 80 ultra luxus villa lakói a felsőkategóriás szolgáltatások mellett a 3 gourmet étterem világszínvonalú gasztronómiai kényeztetését is élvezhetik.

Az Emerald Maldives Resort & Spa csak 40 perces hajóútra helyezkedik el a fővárostól, Malétól. 20 hektár földterület mellett 100 hektár kristálytiszta lagúna is gondoskodik a tökéletes pihenésről.

A Hard Rock Hotel Maldives 15 perces hajóútra Malé repülőterétől nem csak a luxus kényelmével csábítja a vendégeit, hanem közvetlen összeköttetést is biztosít a The Marina @ CROSSROADS szigettel, ami egy szórakoztató és bevásárló sziget rengeteg étkezési lehetőséggel, így a tengerparti pihenés mellett a vásárlási szenvedélyünknek is hódolhatunk.

A spanyol RIU hotel lánc két resortot is nyit 2019-ben, két egymásmelletti szigeten, és azt ígérik, megteremtik mindazt a Maldív-szigeteken, amiért annyira kedvelnek a vendégeik a Karib-tengernél. Jaccuzik, SPA-k, fitneszközpontok, felsőkategóriás szolgáltatások, luxus berendezés és dekoráció teszik kellemessé a nyaralást a Hotel RIU Atoll és Hotel RIU Palace Maldivas resortokban.

A 21 szárazföldi villából és 16 vízivillából álló Raffles Maldives Meradhoo a Maldív-szigetek legdélebbi csücskében nyílik. Távol a nagyvilág zajától, csak a szigetet körülölelő végtelen Indiai-óceán állandó zúgása töri meg a csendet. A resort a tökéletes hely, ahol elfeledkezhetünk mindenről. Diszkrét és intuitív luxus szolgáltatások az elegancia érintésével a paradicsomi nyugalomban. Privát séf és 24 órás inas szolgáltatás is kényezteti a vendégeket.

Azoknak, akik nem érik be a tengerparti pihenéssel és a vízisportok élményével, szívesen töltenének időt vásárlással, éttermek kipróbálásával és egyéb szórakozással a nyaralásuk alatt, még egy újonnan nyíló luxus resort nyújt tökéletes lehetőséget, a 198 szobás SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton trópusi menedéke az elegancia és legmagasabb szintű szolgáltatások kényeztető kényelmével. A resort egy gyalogos hídon keresztül közvetlen összeköttetésben áll a The Marina @ CROSSROADS szórakoztató szigettel.

A Hilton szállodalánc másik újonca, a három szigetre épült Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi Resort a legmagasabb szintű privát szférát ígéri, ahol minden vendég elkülönülve a maga tágas és a legmodernebb luxussal felszerelt „buborékában”, a legteljesebb nyugalomban élvezheti a pihenést.

You & Me by Cocoon Maldives

A You & Me by Cocoon Maldives 5*-os luxus resort a Maldív-szigetek egyik legérintetlenebb szegletében egy romantikus és rusztikus búvóhely. A csak felnőtteket fogadó resort ideális hely relaxálni, feltöltődni, együtt lenni. A nyugalom, a maximális privát szféra és a felsőkategóriás szolgáltatások és az olasz vendégszeretet együtt tökéletes pihenőhellyé teszik ezt a trópusi édenkertet.

A Radisson Blu Resort Maldives, a Pullman Maamutaa Maldives, JW Marriott Maldives resortok minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal és magasszintű modern luxussal, világszínvonalú kulináris kínálattal várják a Maldív-szigetek csodálatos természeti adottságait és a gondtalan pihenés élvezetét kereső vendégeket.