Egzotikus nyaralás úti célok az Ön igényeire szabva!

Az Indiai-óceán szigetei a legnépszerűbb nászutas paradicsomok. Egy Maldív-szigetek utazáson elrejtőzni az óceánban ékkőként ragyogó kis szigeten, ahol egyetlen hotel található, nem csak a nászutasok álma. Egy Seychelle-szigetek utazást a felsőkategóriás szállodák szolgáltatásain felül a világ legszebbjeiként nyilvántartott gránitsziklás tengerpartok, a buján zöldelő hegyek és a köztük megbújó nemzeti park tesz felejthetetlenné. Nászutak és családi nyaralások esetén is jó választás Seychelles. A Mauritius utazás azoknak is felejthetetlen élmény, akik előnyben részesítik a felfedezést, a kirándulásokat, a természeti és kulturális látnivalókat a tengerparti pihenéssel szemben. Nappal felkerekedhetünk és bejárhatjuk a szigetet, este vagy rosszabb időben pedig élvezhetjük a hotelek nyújtotta felsőkategóriás luxus szolgáltatásokat és a mauritiusi vendégszeretetet.

Egzotikus nyaralás a Karib-szigeteken? A Bahamák, Barbados vagy Jamaica színes, életörömöt sugárzó trópusi szigete a tengerparti pihenés és a luxus szolgáltatások tökéletes kombinációját nyújtják.

Az Egyesült Arab Emírségek Dubai és Abu Dhabi nyüzsgő városának építészeti csodáival, szórakoztató és bevásárló létesítményeivel mozgalmassá teszik az utazást. Ha megfáradtunk a felfedezésben, megpihenhetünk a tengerparton vagy valamelyik szomszédos, kevésbé zajos Emírség tengerparti luxus hoteljében.

Bora Bora vízre épített cölöpökön álló luxus villái jutnak eszébe mindenkinek először, ha Tahiti és a többi Francia-Polinéziához tartozó sziget szóba kerül. A Csendes-óceán déli részén fekvő Francia-Polinézia szigetvilága a nászutak méltán kedvelt úti célja. A Bora Bora nyaralást érdemes összekötni Tahiti és Moorea szigetének meglátogatásával is, hogy minél jobban megismerjük a polinéz vendégszeretet és kultúrát.

Válassza bármelyik úti célt egzotikus nyaralása helyszíneként, az Ön igényeire személyre szabottan szervezzük meg utazását felső kategóriás luxus üdülőhelyeken, hogy a legteljesebb és legzavartalanabb pihenésben lehessen része. Kérje ajánlatunkat.