Áttetsző kék, világító fehér, haragos zöld, poros barna, napsárga és még megannyi színárnyalat szökik szemünkbe a Jamaikai utazáson, miközben mindenhol a reggie szól.

A nyüzsgő mindennapokból megérkezve először még furcsa, majd pár nap alatt mi is magunkévá tesszük a lelassult, nyugodt életet. A mindig jelenlévő párás meleg nem is hagyja, hogy bárhova rohanjunk.

Jamaika trópusi esőerdőt, vízeséseket, kristálytiszta tengert és igazi trópusi hangulatot kínál. Negril és környéke a turista paradicsom luxus szállodákkal, szórakozási lehetőségekkel, szép tengerpartokkal. A sziget belsejét gyönyörű zöldellő hegyek, gyorsfolyású folyó, vízesések jellemzik. Kingston, a főváros már egészen más képet mutat, az igazi Jamaikát rejti, mely meglehetős kulturális sokkal támadja le az odalátogatót. Kiemelt látványossága Bob Marley háza zenei relikviákkal, életét bemutató képekkel.

Montego Bay egy bájos pezsgő város, vibráló éjszakai élettel, mindemellett egy igazi turista paradicsom puha homokos strandokkal, vámmentes és kézműves boltokkal.

Negril Seven Miles Beach-e, amely igazából csak 4 mérföld hosszú, egykor érintetlen szépségű partszakasz volt, ma már luxus resortok sorakoznak a mentén, szépségéből sokat megőrzött.

A Frenchman’s Cove áttetsző kék vízű öble celebek kedvenc nyaralóhelye és jónéhány film színhelye, púderfinomságú homokkal, sziklákkal és buja trópusi növényekkel.

A hegyi patakok által táplált 65 méter mély Blue Hole vize alul jéghideg, a felszínén kellemes hőmérsékletű. Egy vízesés szikláiról ugorhatunk bele a türkizkék mélységbe.

A Rio Grandén bambuszból font tutajokon lehet csónakázni csodálatos kanyonokon át, miközben esőerdő kíséri utunkat.

Dunn’s River vízesésen gumicipőben fel is lehet mászni sodró árban a vízesés tetejére.

Érdemes a sziget másik felére induló hosszú, kanyargós, hegyi utakon vezető kirándulásra is benevezni, hogy az igazi jamaikai tájjal is megismerkedjünk. Láthatjuk hogyan élnek a vidéki jamaikaiak. Megéri a hosszú kirándulást, hiszen az út túl oldalán ott vár az YS Falls gyönyörű vízesése, a Bamboo Avenue kötegekben nővő bambuszai. A Black Riveren csónakázva utunkat korhadt fatörzseken sütkérező krokodilok, különleges madarak kísérik.

A sziget felfedezése után jól esik az ejtőzés a resort medencéje partján vagy a strandon, élvezve a napfényt, a vízi sportokat, a pihenést.

Jamaica Sandals Montego Bay

A különleges színekben pompázó, reggievel átitatott sziget, a mosolygós, vendégszerető lakóival szinte mindenkit magával ragad és egy újabb Jamaikai utazásra csábít.

Tartson velünk Jamaicába és hagyja, hogy önt is rabul ejtse a különleges hangulata és trópusi szépsége.

Jamaica különböző partszakaszain elhelyezkedő ötcsillagos Sandals Resortok felnőttek részére kínálnak felsőkategóriás minőségi nyaralást, felejthetetlen szórakozást, önfeledt gondtalan kikapcsolódást, nászutas pároknak álom nászutat, prémium minőségű All Inclusive ellátással, vízi és szárazföldi sportok széles választékával, tengerparti éttermekkel és bárokkal, igazi karib hangulattal!

Válasszon jamaicai szállás kínálatunkból és kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat.

Jamaica
Ajánlatkérés

Jamaica utazási ajánlatunk

  • Jamaica Sandals Montego Bay

Sandals Montego Bay ***** AI

Sandals Montego Bay Jamaica legszebb hófehér homokos tengerpartja és strandjai mellett elhelyezkedő játékos és romantikus hotel.