Bemutatkozás

A számos hazai és nemzetközi utazási iroda számtalan ajánlata közül megtalálni a számunkra legkedvezőbbet, egyre bonyolultabb feladat.

Feladatunk, hogy ezen kaotikusnak tűnő piacon biztos támpontot nyújtsunk az utazónak.

Irodánk, a Morea Travel stabil gazdasági alapokra támaszkodó, nagy tapasztalattal rendelkező szakember gárdájával magas szintű utazási szolgáltatásokat kínál, kedvező ár-érték arányban, legyen az egy üzleti utazás, vagy akár álmai nyaralása.

Immár több mint 29 éves szakmai múltra visszatekintő irodánk kezdetben üzleti utaztatóként indult a piacon, és mostanra egy céges-és szabadidős utaztatásban egyaránt jelentős forgalommal bíró utazási irodává nőtte ki magát.

Célunk a színvonalas, exkluzív szabadidős utaztatás, valamint, részben meglévő corporate ügyfeleink számára, incentive utak, konferenciák, tanulmányutak és egyéb üzleti, csoportos utak szervezése egyaránt.

Morea Exkluzív részlegünk 2016 decemberében jött létre azzal a céllal, hogy a magas minőségű szálláshelyet, exkluzív úti célokat és megkülönböztető figyelmet kereső utazók igényeit professzionális módon kielégítsük.

Irodánk felkészült szakmai háttérrel, sok éves tapasztalattal és képzettséggel, az úti célok személyes ismeretével, az utazók igényeire szabott utazás megszervezésével kívánja a lehető legnagyobb élményt biztosítani.

A Morea Exkluzív exkluzív és különleges úti célok és szálláshelyek/resortok kínálatát nyújtja személyre szabott, egyéni igényeket figyelembe vevő szervezésben. Az ajánlatainkban szereplő úti célokat személyesen jártuk be és folyamatosan látogatjuk, hogy saját tapasztalataink alapján a lehető legtöbb információval legyünk utazóink segítségére választásukban.

Büszkék vagyunk arra, hogy irodánk sikerének egyik alappillére a személyes kapcsolattartás. Legyen szó akár általános cégek közötti kapcsolatról, vagy egy megrendelő kiszolgálásáról, hisszük, hogy a mai rohanó világban szükség van emberi szóra, kommunikációra és személyes kapcsolattartásra.

Hiszünk abban, hogy minden utazás egy életre szóló élmény – és a mi célunk az, hogy az általunk megszervezett utazások életük egyik legszebb-legemlékezetesebb pillanata legyen.

Nálunk az exkluzív utazás a személyre szabottsággal kezdődik, tehát ahogy az utazók – nálunk az exkluzív utazások is egyediek.

Kérjük, tiszteljen meg Bennünket bizalmával, szeretettel várjuk megkeresését következő utazása megszervezéséhez!

Üdvözlettel,

a Morea Exkluzív csapata.