Születésünk pillanata, ahogy az érdeklődésünket, beállítottságunkat is meghatározza, úgy a nyaralási szokásainkat is.

Míg a Kos jegy szülötte állandóan menne, felfedezne, lételeme az aktivitás, addig a Bika inkább megelégszik egy festői környezetben fekvő szállodában pihenéssel is.

Milyen utazási szokások jellemzik az egyes horoszkóp jegyek szülötteit?

Kos

A Kos nem tud egyhelyben maradni, szétveti az energia, állandóan mennie kell. Szívesen túrázik, hegyet mászik, de szereti ezt napos vidékeken tenni. Nem szereti az utazás során a kötöttségeket, a szervezett programokon nem érzi jól magát. Ha egy Kos jegyűvel utazunk, egy percig nem fogunk unatkozni mellette, de fel kell készülni rá, hogy tudjuk tartani vele a tempót. Kosoknak ideális egzotikus utazási célpont Mauritius vagy Jamaika, ahol rengeteg lehetősége van felfedező kirándulásokat tenni vagy akár extrémebb aktív programokat kipróbálni.

Bika

A Bika komótosan utazik. Mivel nem szeret repülni, olyan úticélt választ, ahová minél rövidebb repülőút alatt el lehet érni. Nem vonzzák a kirándulások, inkább a kényelem és a nyugalom. Ha egy helyet megkedvel, oda szeret visszatérni. Ha a jó a társaság, jókat lehet enni, inni és pihenni, jól érzi magát. Bikáknak ajánljuk az Egyesült Arab Emirátusokat. Rövid repülőúttal elérhetők. Ras Al Khaimah vagy Ajman gyönyörű tengerpartja, kényelmes luxus szállodái minden igényét kielégítik.

Ikrek

Az Ikrek igazi utazó. Hajtja a kíváncsiság megismerni a világot. Levegős jegy szülötte, így imád repülni. Nem ijed meg a hosszú repülőutaktól. Sokszor utazik. Szereti megismerni, kipróbálni a helyi szokásokat. Naponta új helyeket szeretne felfedezni. A tengerparti pihenés kevésbé vonzza. Az Egyesült Arab Emirségek, Omán, Mauritius, de még akár Francia Polinézia is el tudja látni minden napra programokkal.

Rák

A rák csak vízpartra vágyik és melegre, lehetőleg olyan helyen, ahol nincsenek sokan. Igazi romantikus alkat, így az olyan programok vonzzák, ahol minél több van romantikából, kettesben létből. Szívesen tér vissza oda, ahol egyszer jól érezte magát. A Maldív-szigetek vagy Seychelles luxus szállodái igazi világtól elrejtőzős villáikkal nem okozhatnak neki csalódást.

Oroszlán

Az igazi oroszlán imádja a szépet, a drágát és az előkelőt. Szeret tündökölni. Számára nincs tökéletesebb nyaralás, mint élvezni egy luxus resort kényelmét, ahol esetleg hírességekkel is összefuthat, de van lehetősége szórakozni, étterembe, bárokba ellátogatni. Ha egzotikus nyaralásra indul, Mauritius, az Egyesült Arab Emirségek, a Karib-szigetek olyan úti cél számára, ahová biztos újból visszatér.

Szűz

A Szűz nem viseli el, ha nincs minden pontosan eltervezve. Mivel számára a nyaralásnak is célokhoz kell kötődnie, a tengerparti pihenés nem elégíti ki az igényeit. A kultúra, a történelem különösen érdekli. A nyaralás alatt is sokat aggodalmaskodik, nem igazán tud lazítani. Az Egyesült Arab Emirségek, Omán, Mauritius elég kulturális és felfedező programot tud számára nyújtani, hogy ne érezze elfecsérelt időnek az utazást.

Mérleg

A nyaralás alatt is tökéletes megjelenésű mérleg, mivel egy levegő jegy szülötte, a szabadban lét nélkül nem nagyon tud létezni, de a fárasztó túrázások nem neki valók. Inkább pihentetik a kellemes séták egy tengerparton. A harmóniát keresi, és ahol megtalálja, ott jól érzi magát. Nem szereti a nyüzsgést, de jó, ha esténként talál könnyed szórakozást, beülhet egy étterembe, hallgathat egy kis zenét egy bárban. Egzotikus nyaralásra Mauritius, Seychelles, a Karib térség vagy a Maldív-szigetek egy fiatalos resortja a jó választás számára.

Skorpió

A Skorpiót a felfedezés élteti. Imádja a távoli, egzotikus helyeket. A kaland számára az igazi kikapcsolódás. Ha valami megtetszik neki, azt alaposan meg akarja ismerni. A vizes jegy szülötteként, szereti a vízpartokat. A gyönyörű napnyugták egy tengerparton tökéletes befejezései számára egy élményekkel teli napnak. Vonzódik a vulkánokhoz, mocsaras vidékekhez, vadászterületekhez. Seychelles, Mauritius, Jamaika vagy épp a turisták által még alig felfedezett Omán elég kalandot nyújthat egy igazi Skorpiónak.

Nyilas

A Nyilas a legnagyobb vándor. Legszívesebben örökké úton lenne és mindenhová eljutna. Az utazás öröméért kell útra. Nem számít a távolság, ha utazhat. Távoli vidékek, ősi civilizációk, mind fel kell fedeznie, meg kell ismernie. Kirándulások, sportolás és vidám baráti társaság teszik kerekké számára a nyaralást. Mindemellett igényes utazó. Kifejezetten nem vonzzák a nomád körülmények. A vadregényes tájak kalandorát Mauritius, Seychelles, Omán, de még Francia Polinézia sem fogja hidegen hagyni.

Bak

A Bak is mindent előre megszervez. Nem szereti a meglepetéseket, a váratlan eseményeket az utazás során. Pont ugyanolyan jól el van egy csendesebb luxus resortban, mint a sivatagban, csak lehessen túrázni, kirándulni a környéken vagy a tengeri élővilágot felfedezni. A fontos az, hogy nyugalom legyen. A pihenést energiagyűjtésre használja. Nem igazán tud lazítani, leállni. A Maldív-szigetek, Mauritius, Seychelles, az Egyesült Arab Emirségek, a Karib térség vagy Francia Polinézia egyformán jó választás számára, ha egzotikus utazásról van szó.

Vízöntő

A szokatlan, a különleges vonzza, ezért olyan helyekre utazik, amelyek nem annyira ismertek. Fontos, hogy a saját elképzelései szerint telhessen a nyaralása. A helyszín helyett inkább annak lakói érdeklik. A változatosság élteti, így ritkán tér vissza oda, ahol már járt, és egy utazás alatt igyekszik minél több helyre eljutni. Függetlensége, különcsége nem mindenki számára könnyen elfogadható, így csak akkor utazzunk együtt egy Vízöntővel, ha ismerjük és meg tudjuk érteni, esetlen mi is hasonlóak vagyunk. Omán még alig ismert az utazók előtt, mindennapra új felfedezni valókat tartogat, így egy Vízöntő számára tökéletes úti cél lehet a következő nyaralásához.

Halak

Vonzza a víz, a tengerparti pihenés, úszás, mindenféle vízi tevékenység. Szívesen vonul el elmélkedni órákig csak bámulva a vizet. A halak utazással szabadulnak ki a mindennapi élet nehézségeiből. Bárhol jól érzi magát, ahol van víz és elbújhat egy kicsit. Fogékony a művészetekre, így ha van lehetőség rá, olyan programokat is szeret bevenni a nyaralásba, ahol lehetőség van galériák, koncertek látogatására vagy a helyi művészetek megismerésére. Ha vízparti elvonulásról van szó, nincs számára jobb hely a Maldív-szigeteknél, de Seychelles vagy Mauritius is megfelelő úti cél lehet.

Bármelyik csillagjegyhez is tartozik, nálunk megtalálja következő egzotikus luxus úti célját. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.