Ötleteket gyűjt téli nyaralásra? Exkluzív helyre utazna? Az Indiai-óceán vagy a Karib-tenger szigetei a november-április közötti időszakban ideális egzotikus utazási célpontok.

Az Indiai-óceán trópusi szigetei – Mauritius és a Maldív-szigetek – kellemes nyári időjárással és meleg tengervízzel hívogat a téli hónapokban. Ezeken a szigeteken ilyenkor van a főszezon, ennek megfelelő árszínvonallal és sok turistával.

Lux Grand Gaube Mauritius

Mauritius a fenntartható turizmus elkötelezett híve, ennek szellemében épülnek a szállodák. Felsőkategóriás, közvetlen tengerparti luxus hotelek széles választéka biztosítja a minden igénynek megfelelő szolgáltatást és kényelmet. Az aktív és a passzív kikapcsolódás kedvelői egyaránt megtalálják az érdeklődésüknek megfelelő szórakozást. Vízisportok, búvárkodás, túrázás, kirándulások hatalmas tárháza várja a szigetre látogatókat. A golfozás szerelmeseit gyönyörű környezetben kialakított elsőrangú golfpályák várják. Mauritius kb. 12-14 óra alatt érhető el repülővel Budapestről, egy átszállással.

Grand ParkKodhipparu

A Maldív-szigetek különleges szépségű édenkerti világa sokak bakancslistáján szerepel. Nászutasok, pihenni vágyók, búvárok kedvelt úticélja az egy nyakék felfűzött ékköveiként elhelyezkedő paradicsomi szigetek, türkizkék sekély lagúnákkal és korallzátonyokkal körülvéve. Az egy resort egy sziget elvén kialakított felsőkategóriás luxus hotelek minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várják a vendégeiket. A tengerparti pihenés mellett vízisportok széles választéka, búvárbázis, búvártúrák, kirándulások lakott szigetekre teszik színessé a kényeztető pihenést. A resort – szigetek Malé repülőteréről gyorshajóval vagy hidroplánnal érhetők el. Budapestről egy átszállással, kb. 10-12 óra alatt juthatunk el a Maldív-szigetekre.

A repülőutat Dubaiban vagy Dohában megszakítva kényelmesebbé tehetjük az utazást és néhány napot eltölthetünk a felfedezésükkel, még több élménnyel gazdagítva a nyaralásunkat.

Barbados tengerpart

Az Indiai-óceán mellett a Karib-tenger szigetei is ideális téli nyaralás célpontok kellemes nyári időjárással, a világ legszebb tengerpartjaival. Kínálatunkban a Sandals Resorts hotellánc felsőkategóriás luxus hoteljei találhatók meg a Bahamákon, Barbadoson és Jamaikán. A resortok minden igény kielégítő szolgáltatásokkal és akár ahhoz is elegendő programmal és aktivitással várnak, hogy ne is akarjunk kilépni a hotelek területéről. A szigeteken természeti is kulturális látnivalókat is megcsodálhatunk. Minden sziget rengeteg aktív programot tartogat azok számára, akik minél több élménnyel szeretnék teljessé tenni a feltöltődést. Púderfinomságú homokos tengerpartjaik a világ legszebbjei közé tartoznak. A szigetek 15-17 óra alatt érhetők el repülővel Budapestről.

Bármelyik egzotikus úticélt is válasszuk téli nyaralásra, a feltöltődés, az élményekkel teli pihenés erőt ad a tél hátralévő hónapjainak átvészeléséhez.

Nézze át felső kategóriás luxus hotel kínálatunkat és kérje egyedi, személyre szabott ajánlatunkat!