Igénye van a személyre szóló minőségi szolgáltatásokra, a prémium bánásmódra, az exkluzivitásra, a privát szférára utazásai során?

Szereti, ha kényelmesen utazhat, nem kell idegeskednie semmi miatt és úgy érkezik meg az úti céljára, úgy tölti el a nyaralását és úgy ér haza, hogy semmivel sem kell törődnie?

Szüksége van rá, hogy professzionális segítséget, tanácsokat kapjon a megfelelő úti cél, hotel kiválasztásában?

Tudja melyik légitársaságok milyen prémium szolgáltatásokat biztosítanak kiemelt utasaiknak? Biztos megkap mindent, amit megkaphatna?

Bízza az utazása megszervezését professzionális Utazásszervezőre!

Fordult már elő, hogy a gondosan megszervezett utazásán olyan akadályok merültek fel, amelyek megoldása szinte lehetetlen feladat volt, vagy csak rengeteg idegeskedés árán sikerült kiküszöbölni a problémát? Törölték már repülőjáratát? Esetleg volt olyan, hogy nem oda érkezett meg, ahová valójában tervezte? Került már olyan helyzetbe, hogy a hosszú utazás után megérkezve nem volt meg a foglalása a hotelben vagy nem azt a szobát kapta, amit foglalt? Esetleg nem kapta meg az ígért szolgáltatásokat?

Manapság az a trend, hogy szervezzünk meg mindent magunknak, nincs szükség ehhez senkinek a segítségére. Napokat, heteket lehet eltölteni azzal, hogy minden információt összegyűjtsön, mindent megtervezzen, lefoglaljon. Mennyi olyan elveszett idő, amit mással tölthetett volna!

Elég lett volna feltenni a kérdéseket egy tapasztalt utazásszervezőnek, aki fel tudja mérni az Ön igényeit, tudja mire van szüksége, ismeri, többször bejárta azokat az úticélokat és az ott található szálláshelyeket, ahol az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokat kaphatja. Aki Önnek töredék idő alatt megszervezi, lefoglalja mindezt és követi, intézi a felmerülő változásokat, váratlan helyzeteket.

Mi a Morea Exkluzívnál nem csak lefoglaljuk a szükséges hoteleket vagy resortokat, repülőjáratokat és egyéb szolgáltatásokat. Sok éves tapasztalatunkat, helyismeretünket, megbízható kinti partnereink minőségi szolgáltatásait tesszük az Ön luxus utazása mellé, mindezt személyre szólóan, kiemelt figyelemmel.

A Morea Exkluzívnál hiszünk abban, hogy a luxus utazás és az exkluzivitás a személyre szabott ajánlattal kezdődik!

Az utazásszervezés nálunk a személyes igények felmérésével kezdődik, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb úti célt, szállást, programot és minél nagyobb élményekben lehessen része az utazás folyamán.

Számunkra fontos, hogy elégedetten térjen vissza a nyaralásáról és örömmel bízzon meg a következő útja megszervezésével.

Minden lehetőséget megragadunk, hogy új ismeretekre, tapasztalatokra tegyünk szert az általunk kínált úti célokon.

Exkluzív utazás professzionális utazásszervezővel

Az Ön Utazását a több évtizedes szakmai tapasztalattal, idegenforgalmi közgazdász végzettséggel rendelkező, exkluzív utakra és luxus utazásokra specializálódott munkatársunk, Zahalka Hajnalka szervezi, aki személyesen ismeri a desztinációkat és resortokat.

Rendszeresen látogatja egzotikus úti céljainkat, hogy az új felsőkategóriás szálláshelyeket megismerje, kipróbálja, minél többet megtudjon a resortok által nyújtott szolgáltatásokról és minőségi színvonalról, az adott régióról, hogy azután ezeket az ismereteket a legnagyobb részletességgel átadhassa Önnek, és felhasználhassa az Ön tökéletes utazásának megszervezéséhez.

2019. augusztusában 16, többségében vadonatúj luxus resortot látogatott meg és próbált ki a Maldív-szigeteken, ahova évente legalább egyszer elutazik, hogy az újabbnál újabb szállodákat végig látogassa, a szolgáltatásokat személyesen kipróbálja. Utazása során a szállodák értékesítési vezetőivel és igazgatóival történő találkozók során részletesen átbeszélik a resortok sajátosságait – egyediségeit, különleges paramétereit, hogy minél differenciáltabban és személyre szabottabban tudja az Ön személyes igényeihez alkalmazni a megszerzett tudást és információkat.

JW Marriott Maldív-szigetek

A személyes látogatásoknak köszönhetően lehetősége van olyan fontos információkat megtudni az egyes szigetekről, amelyek nagy mértékben megkönnyítik, hogy Ön a legmegfelelőbb resortot, villatípust, szolgáltatásokat választhassa a minden igényt kielégítő nyaralásához. Ezen felül a szállodák vezetőségével kialakított ismeretségnek és jó kapcsolatnak köszönhetően bármilyen egyedi extra kérést módjában áll a szállodákkal egyeztetni és teljesíteni, mint például a villa fekvése, elhelyezkedése vagy egy konkrét villa szám lekérése.

2019-ben sokadszorra látogatott el az Egyesült Arab Emírségekbe is, hogy a legmagasabb minőségű szállodákkal, resortokkal személyes tapasztalatok alapján bővíthesse az ajánlatainkat. A tavalyi évben pedig az Emírségekkel szomszédos Omán felsőkategóriás ötcsillagos szállodáit is végig járta, a több ezer méter magas hegyekben található luxus hotelektől Muscaton át, az Omán déli tengerpartja mentén található Salalah-ig.

Fentiek mellett folyamatosan látogatja Mauritiust és a Seychelle-szigeteket, hogy mind az újonnan épülő resortokat megismerje, mind a már ismertek minőségi színvonalát ellenőrizze.

A tapasztalatok gyűjtésére befektetett idő és energia megtérül, amikor lelkiismeretes munkájának köszönhetően, az utazóink hálásan térnek vissza és bízzák meg a következő utazásuk megszervezésével is.

Nem csak az ügyfeleink, de a szolgáltatásokat nyújtó partnereink is nagyra becsülik mindazt, amit megtesz a kiválóságért, a legmagasabb minőségi színvonal iránti elkötelezettségért, azért, hogy minél professzionálisabb módon szolgálhassa ki azokat az utazókat, akik megtisztelik bizalmukkal.

Legyen Ön is visszatérő utazónk! Válogasson felsőkategóriás egzotikus utazásai ajánlatainkból, forduljon Zahalka Hajnalkához utazásának megszervezésével és élvezze a pihenését úgy, ahogy megérdemli, ahogy megálmodta, a világ legszebb helyein.

Az Ön személyes utazásszervezője, Zahalka Hajnalka elérhetőségei:

Telefon: +36 30 933 1936 vagy + 36 1 429 2014

Email: hajnalka.zahalka@morea.hu vagy exkluziv@morea.hu

Szeretettel várjuk megkeresését következő utazása megszervezéséhez!

Egzotikus utak
Ajánlatkérés