Ahogy az utazók – nálunk az exkluzív utak is egyediek!

Legyen szó a legszebb trópusi tengerpartokon eltöltendő nyaralásáról, egzotikus nászútjáról vagy különleges, exkluzív úti célokra szervezett utazásáról, mindezek megszervezésének minden egyes pontjában az Ön személyre szabott igényeihez igazodunk, és személyes tapasztalatainkkal segítjük az úti cél kiválasztásától a hazaérkezéséig.

 5 érv amellett, hogy miért válassza a Morea Exkluzívot luxus utazása megszervezéséhez:

 1. Személyesen ismerjük azokokat az úti célokat, ahol megkaphatja azokat a személyre szabott szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van egy felsőkategóriás luxus utazás során.
 2. Az utazását több évtizedes tapasztalattal, exkluzív utakra és luxus utazásokra specializálódott utazásszervező munkatársunk szervezi.
 3. Felmérjük az Ön személyes igényeit és ezek alapján alakítjuk ki az Ön számára legmegfelelőbb utazást.
 4. Minden lehetőséget megragadunk, hogy új információkhoz jussunk az általunk kínált úticélokról és szállásokról. Rendszeresen látogatjuk az utazási helyszíneket és resortokat.
 5. A szállodákkal és kinti partnerirodáinkkal ápolt személyes jó kapcsolatainknak köszönhetően sok esetben olyan extra szolgáltatásokat áll módunkban elintézni, ami az utazóink részére kiemelt fontosságú hozzáadott értéket képvisel. (villa választás, annak preferált elhelyezkedése, korai bejelentkezés, késői kijelentkezés, stb.)

A legszebb egzotikus úti célokra kínálunk egyénileg összeállított utazásokat, a fehér homokos Maldív-szigetektől a különleges szépségű Seychelle-szigetek, Mauritius, Francia Polinézia szigetein át egészen a Karib-tenger szigeteiig, olyan igazi kuriózumokkal fűszerezve, mint Omán, Qatar és az Egyesült Arab Emírségek varázslatos világa.

Lux North Male resort villák

Miben vagyunk mások, mint a többi utazási iroda?

 • Személyesen ismerjük és rendszeresen látogatjuk az általunk kínált úti célokat és resortokat.
 • Gondosan összeválogatott resortjainkat folyamatosan bejárjuk, megismerjük, szolgáltatásaikat kipróbáljuk, értékeljük.
 • Saját tapasztalatokra alapozott hiteles információkkal segítjük választását.
 • A legapróbb részletekig próbáljuk megismerni az igényeit, melyhez a leginkább illő ajánlatokat igyekszünk társítani.
 • Személyre szabott utazásszervezést nyújtunk.
 • Nincsenek előre szervezett vagy csoportos utazásaink, a teljes utazását az Ön igényei szerint állítjuk össze arra a helyszínre, szállásra és időpontra, amelyet igényel.
 • Nem külföldi utazásszervezők kínálatából dolgozunk, személyesen válogatott felsőkategóriás luxus resortok szerepelnek kínálatunkban.
 • Luxus szolgáltatásokat nyújtunk már az utazása megtervezésétől a repülőútja és a nyaralása alatt is.
 • Válogatott felsőkategóriás luxus resortok szerepelnek kínálatunkban
 • Az általunk ajánlott exkluzív resortok többségében nagy hangsúlyt fektetnek a privát szféra megvalósítására, a személyre szóló kiszolgálásra, ez utóbbit akár személyi inas (butler) szolgáltatással kiegészítve.
 • Professzionális szolgáltatásokat, személyre szabott kirándulásokat és asszisztenciát nyújtó minőségi partnerirodai háttérrel dolgozunk az általunk kínált úticélokon

A magyar utazási irodai piacon egyedülállóan a Morea Exkluzív specializálódott személyre szabott luxus utazások szervezésére. Mind a szakmai tudás, személyes tapasztalat, elhivatottság, mind a kinti  professzionális partnerirodai hátterünk vonatkozásában megkülönböztető és kivételes szolgáltatást kínálunk.

Sok utazási iroda kínál egzotikus úticélokra utazásokat, de teljesen más értékesítési csatornán keresztül  (legfőképpen személytelen foglalórendszereken) és merőben más típusú és minőségi kategóriájú szolgáltatási palettával.

Egyediségünk az általunk ajánlott úticélok és resortok személyes ismeretében, a hitelességben és elhivatottságban, a professzionális szakmai háttérben, a személyre szabott ajánlatokban és utazásszervezésben rejlik, melynek legfontosabb eleme, hogy utazóink igényeit a lehető legnagyobb élményt nyújtó módon szolgáljuk ki.

Mi nem csak lefoglaljuk a szükséges hoteleket vagy resortokat, repülőjáratokat és egyéb szolgáltatásokat. Sok éves szakmai tapasztalatunkat, helyismeretünket, megbízható kinti partnereink minőségi szolgáltatásait tesszük az Ön luxus utazása mellé, mindezt személyre szólóan, egyéni igényekre szabva, kiemelt figyelemmel.

Az utazásszervezés nálunk a személyes igények felmérésével kezdődik, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb úti célt, szállást, programot és minél nagyobb élményekben lehessen része az utazás folyamán.

Számunkra fontos, hogy elégedetten térjen vissza a nyaralásáról és örömmel bízzon meg bennünket a következő útja megszervezésével.

Professzionális utazásszervezőnk várja, hogy megszervezze az Ön álmai utazását.

Az Ön utazását exkluzív és luxus utakra specializálódott munkatársunk, Zahalka Hajnalka szervezi, aki több évtizedes idegenforgalmi tapasztalattal, idegenforgalmi közgazdász végzettséggel rendelkezik, a desztinációkat és resortokat személyesen ismeri és folyamatosan látogatja.

Megragad minden lehetőséget, hogy új ismeretekre, tapasztalatokra tegyen szert a kínálatunkban szereplő úticélokon, és azokat folyamatosan bővítse.

Az első kapcsolatfelvételkor felméri az igényeit és ezek alapján segít kiválasztani a megfelelő úti célt, szállodát és egyéb szolgáltatásokat. Az Ön utazását személyesen szervezi meg és folyamatosan nyomon követi.

Ha az utazás során bármilyen nehézség adódik vagy további szolgáltatásokra lenne szüksége, ezekben is a segítségére lesz.

Zahalka Hajnalka elérhetőségei:

Telefon: +36 30 933 1936

E-mail: exkluziv@morea.hu

Hiszünk abban, hogy minden utazás egy életre szóló élmény – és a mi célunk az, hogy az általunk megszervezett utazások életük egyik legszebb-legemlékezetesebb pillanata legyen.

Kérjük, tiszteljen meg Bennünket bizalmával, szeretettel várjuk megkeresését következő utazása megszervezéséhez!

Egzotikus utak
Ajánlatkérés