Seychelles érintetlen édenkertje főleg természeti látnivalókban bővelkedik. Ahhoz, mindet felfedezzük nem elég egyetlen nyaralás.

A Seychelle-szigetek nyaralásunk alatt érdemes több szigetet is meglátogatnunk, mert minden sziget új élményt nyújt. Mahéról, a fő szigetről a többi szigetre kompokkal és belföldi repülőjáratokkal is eljuthatunk.

Vannak szigetek, amelyekre érdemes több napot is terveznünk, ilyen La Digue, a negyedik legnagyobb sziget is. A sziget maga egy igazi paradicsom, a világ legszebbjeiként ismert tengerpartokkal. Ezen felül 4 kis sziget is található körülötte, melyek mindegyike valami különlegességet kínál. Marina szigeténél a búvárok egyik kedvelt merülőhelyét találjuk.

A La Digue-től mindössze 4 km-re fekvő Félicité Island hatalmas fekete gránitsziklás partjaival és az azon túl élő dús trópusi vegetációval igazi érintetlen paradicsom. Színes orchideák, banán, mangó, narancsfák kísérnek a sziget belsejébe. A vízben elszórt sziklák között különleges tengeri élőlényekkel találkozhatunk. A parti sziklák különböző állatokat formálnak igazi mesevilággá változtatva a szigetet.

Felicite Island Grand Anse Beach

Penice gyönyörű strandján, egészen közel a tengerparthoz különleges tengeri halakat és teknősöket figyelhetünk meg.

Nem csak szép tengerpartokat kínál az aprócska, 2,68 négyzetkilométer területű, hegyekkel tarkított sziget. Túraösvényeken mászhatunk fel a legmagasabb pontjára, ahol 213 m magasról csodálhatjuk meg az Indiai-óceánt és a szomszédos szigeteket.

Felicite Island Seychelles

Seychelles szigeteinek legtöbbjén nem lehet fejlesztéseket végezni, hogy megőrizzék a természeti környezet érintetlenségét. A múlt században még csak kókuszültetvényként hasznosított, alig 50 lakóval rendelkező Félicité azon ritka kivételek közé tartozik, ahol környezetbarát, kisebb fejlesztésekre lehetőség van. Épült is egy a környezetbe teljesen belesimuló, csupán csak néhány vendég befogadására alkalmas luxus resort.

La Digue-ről rendszeresen hajós kirándulásokat szerveznek Félicité Islandre. Így La Digue-en nyaralva érdemes ezt a különleges szigetet is felfedeznünk.

Seychelle-szigetek utazást tervez? Felsőkategóriás luxus szálloda kínálatunkat személyes tapasztalatok alapján állítottunk össze, hogy olyan üdülést kínálhassunk, ahol a maximális kényelem és a legmagasabb szintű kiszolgálás tökéletes nyaralási élménnyel párosul.

Válasszon Seychelle-szigeteki szálláskínálatunkból és kérje személyre szabott ajánlatunkat!