Az Indiai-óceán szigetországai 12-14 órás repülőútra fekszenek Budapesttől. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kényelemben telik el ez a hosszú idő, hiszen a nyaralási élményeinkhez már a repülés is hozzátartozik.

Seychelles vagy Mauritius Budapestről kényelmesen elérhető az Emirates napi járataival, átszállással Dubajban. A nyaralást akár párnapos Dubaji pihenéssel meg is lehet hosszabbítani, így a hosszú repülőút is rövidebbnek tűnhet.

A Dubaj központú Emirates-t a világ legjobb légitársaságai között tartják számon, nem véletlenül. Velük repülni még a turista osztályon is élmény, nem beszélve a magasabb osztályokról.

Az Economy classon, vagyis a turista osztályon, 79-81 cm széles üléseket találunk állítható fejtámlákkal, a két üléssor között elegendő hely a lábaknak, a háttámlákba épített kijelzőn filmek és sorozatok sokaságából és közel 4500 csatorna kínálatából válogathatunk. A 20 MB internet és ingyenes internetes csevegés biztosítja, hogy repülés közben se legyünk elvágva a világtól. Elektronikus eszközeink töltésére is van lehetőség. A díjnyertes prémium minőségű étel és italkínálat pedig sokkal kellemesebbé teszi az utazást.

Az business osztályon teljesen vízszintesbe fektethető 200 cm hosszú, egymástól elszeparált ülések szolgálják a hosszabb repülős utazások kényelmét. 43 cm-es kijelzőkön élvezhető az Emirates fedélzeti szórakoztató rendszere a legújabb filmek és sorozatok, régi kedvencek és több, mint 4500 csatorna választékával. Az utazás közbeni üzleti ügyek intézését internet hozzáférés is segíti. Széles, gondosan összeállított, díjnyertes regionális étel és ital kínálat áll a rendelkezésre.

Az első osztályon teljesen zárható privát suitekben pihenhetünk, mintha egy saját lakosztályunk lenne a repülőgépen. Az ülések 200 cm hosszú, teljesen vízszintes ággyá alakíthatók. 58 cm-es tévén élvezhetjük a fedélzeti szórakoztató rendszer kínálatát. A legmagasabb színvonalú étel és ital választékkal, a la carte, személyre szabott étkezésekkel kényeztetnek az utazás alatt.

A business és első osztály utasai sofőrszolgáltatás és repülőtéri várótermek előnyét is élvezhetik.

Az Emirates hosszútávú járatain Airbus A380-as és Boeing777-es szélestörzsű repülőgépeket üzemeltet. A két repülőgép típuson kicsit eltérő business és első osztályok kerültek kialakításra.

A világ legnagyobb repülőgépeinek számító, kétszintes A380-as repülőgépek fedélzetén a business és első osztály utasai a csak az Emiratesnél elérhető, egyedülálló Sky Bar fedélzeti bár különleges élményét élvezhetik. Szintén az A380-asokon elérhető csak az első osztály utasai számára a Shower Spa fürdőszoba zuhanyzóval, amelyet az exkluzív Emirates Private Collection Bvlgari úti készlettel tesznek teljessé.

Az Emirates szolgáltatásainak részleteiről kérdezze kollégáinkat és tekintse meg az Emirates weboldalát.

Válasszon felsőgategóriás luxus szálláskínálatunkból Seychelles-en vagy Mauritiuson és utazzon exkluzívan már a repülőgépen is az Emirates járataival.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés
Mauritius
Seychelle-szigetek