A 25% nászutaskedvezményt kínáló A Hilton Seychelles Labriz elegáns villái egy buja trópusi szigeten fekszenek a Seychelle-szigeteken, zöldellő hegyek és azúrkék óceán közé ékelődve.

A 25% nászutaskedvezményt kínáló A Hilton Seychelles Labriz elegáns villái egy buja trópusi szigeten fekszenek a Seychelle-szigeteken, zöldellő hegyek és azúrkék óceán közé ékelődve.

Elhelyezkedés:

Silhouette Island

Fekvés:

közvetlen tengerparti, Mahétól 45p hajóútra

Indulás:

Naponta, igény szerint

Időtartam:

Egyéni igény szerint

Utazás:

Repülővel, kb. 10-12 óra

Ellátás:

Félpanzió

Kedvezmények:

15-20% előfoglalás, +5% “long stay”

Nászutas kedvezmény:

25% nászutas kedvezmény

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa *****

A Hilton Seychelles Labriz elegáns villái egy buja trópusi szigeten helyezkednek el. A Silhouette Island egyik oldalát csodálatos zöldellő hegyek, másik oldalát apróhomokos tengerpart övezi, azúrkék óceánnal határolva. A paradicsomi szépségű szigeten egyetlen hotel található, a Hilton Seychelles Labriz. A tágas légterű luxusvillák az egzotikus kertre, hegyoldalra vagy az Indiai-óceánra néznek. A Silhouette Island Seychelles harmadik legnagyobb, és egyben egyik legérintetlenebb szigete, 2 km hosszú homokos partszakasszal, gazdag növény és állatvilággal.

A villák saját terasszal, napozóággyal, óriás fürdőszobákkal, duplamosdóval, design-káddal, kültéri trópusi zuhanyzóval vannak felszerelve. A Deluxe villák privát medencével, hatalmas kültéri terasszal, buja növényekkel határolva biztosítják a privát szférát az elrejtőzni vágyó párok, családok részére.  A Mt. Dauban hegy által határolt sziget gazdag trópusi flórája és faunája csodálatos természeti környezetbe varázsolja a vendégeket.

A resort központi fekvésű medencéje elegáns környezetben, az éttermek-bár közelségében helyezkedik el, kényelmes dupla napozóágyakkal, napernyőkkel, pamlagokkal, tengerre néző romantikus kétszemélyes kanapéágyakkal.

Felsőkategóriás üdülésre vágyó nászutasoknak és családoknak egyaránt ajánljuk, a tágas villák nemcsak a párok, de kétgyermekes családok elhelyezésére is alkalmasak.

Exkluzív Ajánlatunk

Szolgáltatások

A Silhouette szigetre 45 perces gyorshajó úttal vagy 15 perc helikopteres repüléssel juthatunk el Mahe szigetéről. A „Hilton Jetty”, azaz a gyorshajó kikötő a Bel Ombre partszakaszon található, melyről csodálatos kilátás nyílik a környező tájra, szigetekre, óceánra. Az exkluzív Hilton váróban a készséges személyzet már a hajó indulását megelőzően elintézi a hotelbe való bejelentkezést.  A szigetet elérve egy exkluzív váróba érkezünk, ahol a vendégeket név szerint szólítva várja a hotel személyzete, és viszi el a saját villájába.

A Hilton Labriz Seychelles trópusi kertre és óceánra néző villákban kínál felsőkategóriás üdülést nászutasoknak – pároknak, családoknak egyaránt. Villái óriás fürdőszobákkal, kültéri trópusi zuhanyzókkal, a teraszokon kényelmes pihenőágyakkal, bútorokkal felszereltek, a  Deluxe Villák ezen felül kétszemélyes fürdőkáddal, terasszal és privát kerttel, medencével biztosítják a tökéletes pihenést.

A hotel saját apróhomokos tengerparttal, végtelenített medencével, a medence körül és a parton napernyőkkel és napozóágyakkal várja vendégeit.

A hangulatos éttermek és bárok (7 db) a helyi kreol és nemzetközi konyha remekeit, illetőleg a mediterrán, olasz, japán és dél-kelet ázsiai konyha specialitásait és friss tengeri halételeket kínálnak büfé és „á la carte” módon.

A Silhouette Spa, a High-tech fitness center és a teniszpálya szolgáltatásai gondoskodnak a passzív és aktív kikapcsolódásról, feltöltődésről. Gyermek Klub, óriás sakk, szabadtéri játékok biztosítják a gyermekek szórakozását. A resort területén ingyenes WiFi elérhető.

Szobatípusok

trópusi kertre néző, tágas terasz székekkel, kültéri trópusi zuhany
kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt

Alaprajz:

tengerre néző, 15 méterre a parttól
tágas terasz székekkel, pihenőágyakkal, kültéri trópusi zuhany
kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt

Alaprajz:

sziklás hegyoldara és trópusi kertre néző,
merülőmedence (6,5x3m), kültéri trópusi zuhany, privát kertre néző fürdőszoba,
tágas terasz székekkel, pihenőágyakkal, napozókanapéval
2 személyes kád, privát étkezőpavilon, kávégép
kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt

Alaprajz:

tengerre néző, 15 méterre a parttól
merülőmedence (6,5x3m), kültéri trópusi zuhany, privát kertre néző fürdőszoba
tágas terasz székekkel, pihenőágyakkal, napozókanapéval
2 személyes kád, privát étkezőpavilon, kávégép
kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt

Alaprajz:

110 villa és egy elnöki villa.

Utazás

Irodánk repülőjegyet biztosít az utazáshoz, utazóink igénye szerint választott menetrend szerinti légitársaság járatára, a szabad kapacitástól függően, irodánk által lefoglalva, kiállítva.

A repülőjegy ára minden esetben a foglalási rendszerben aktuálisan található érvényes ár, melyet külön adunk meg ajánlatunkban az egyénileg kiválasztott utazási dátumra. Hivatalos árajánlatnak a helyfoglalást és annak feltételeit tartalmazó írásbeli ajánlatunk minősül.

Útlemondási és utasbiztosítást az ajánlat kiválasztását követően ajánlunk.

Kedvezmények

A kedvezmények szezonálisak és folyamatosan változnak. Az aktuálisan alkalmazható kedvezményekért kérje ajánlatunkat a kívánt utazási dátummal és további igényeivel/ egyéb részkeletekkel, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Önnek!

Nászutas ajánlat

A resort 25 % nászutas kedvezményt kínál a nászutas párok részére utazási időszaktól és villatípustól függően!

A nászutasok részére meglepetés ajándékokat nyújt a hotel.

A feltételekért kérjük, keresse kollégáinkat!

Igényeinek megfelelő személyre szabott ajánlatért kérjük, adja meg a kívánt paramétereket, részleteket, hogy az Önnek legmegfelelőbb üdülőhelyre/úti célra küldjük meg ajánlatunkat!

Hotelek Seychelles-en

Úti célok

Térkép

Ajánlatkérés

Név*

Telefonszám* - személyes egyeztetés céljából

Email cím*

Indulás dátuma*

Éjszakák száma*

Ellátás

Felnőttek száma

Gyerekek száma és életkora

Részletek, egyéb igényÍrja be a megfelelő számot! (Számmal írva)*Hozzájárulok, hogy adataimat a Morea Utazási Szolgáltató Kft. promóciós célokra megőrizze.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!