A LUX* Le Morne Mauritiuson tökéletes választás a romantikus elrejtőzést, buja egzotikus környezetet, luxus nyaralást kereső nászutasok, párok részére.

Az akár 25% előfoglalási kedvezményt vagy 30% nászutas kedvezményt kínáló LUX* Le Morne Mauritiuson tökéletes választás a romantikus elrejtőzést, buja egzotikus környezetet, luxus nyaralást kereső nászutasok, párok részére.

Elhelyezkedés:

Dél-nyugati part, Le Morne félsziget

Fekvés:

Le Morne hegy lábánál, közvetlen tengerparti

Indulás:

Naponta, igény szerint

Időtartam:

Egyéni igény szerint

Utazás:

Repülővel, kb.12-14 óra

Ellátás:

Félpanzió vagy All Inclusive

Kedvezmények:

időszaktól függő promóciók

Nászutas kedvezmény:

nászutas ajándékok
Ajánlatkérés

LUX* Le Morne *****

A LUX* Le Morne Mauritius egyik legcsodálatosabb partszakaszán, a hófehér apróhomokos Le Morne félszigeten helyezkedik el.  A resortból páratlan kilátás nyílik a Le Morne hegységre és a félszigetet körülölelő türkizkék lagúnákra. A buja pálmaligetben kialakított üdülőhely páratlan szépségű parkosított kertekkel, medencébe beágyazott egzotikus növényekkel, a privát szférát biztosító lakosztályokkal várja exkluzív környezetben vendégeit.

A tengerre néző superior szobák és lakosztályok természetközeli „Chalet” stílusú lakóegységekben kerültek elhelyezésre. A magasabb kategóriás, közvetlen tengerparti luxus lakosztályok az egzotikus pálmák közé rejtett különálló, nádfeleles Chalet-ban biztosítják a romantikus elrejtőzést a pároknak, nászutasoknak.  A resort félreeső ülősarkaiból csodálatos kilátás nyílik az Indiai-óceánra és a naplementére, a Le Morne hegységre és a hófehér homokos partszakaszra.

A LUX* Le Morne tökéletes választás a romantikus elrejtőzést, buja egzotikus környezetet, luxus nyaralást kereső nászutasok, párok részére.

 

Exkluzív Ajánlatunk