Mauritiuson a 10% nászutas kedvezményt kínáló lélegzetelállító panorámájú Zilwa Attitude**** különlegessége a mauritiusi rusztikus építészeti stílusban rejlik.

Mauritiuson a 10% nászutas kedvezményt kínáló lélegzetelállító panorámájú Zilwa Attitude**** különlegessége a mauritiusi rusztikus építészeti stílusban rejlik.

Elhelyezkedés:

Észak-keleti part, Kalodyne

Fekvés:

Közvetlen tengerparti

Indulás:

Naponta, igény szerint

Időtartam:

Egyéni igény szerint

Utazás:

Repülővel, kb.12-14 óra

Ellátás:

Félpanzió vagy All Inclusive

Kedvezmények:

5 % nyugdíjas kedvezmény (60 év felettieknek)

Nászutas kedvezmény:

10% nászutas kedvezmény
Ajánlatkérés

Zilwa Attitude ****

A Mauritius északi partjainál elhelyezkedő, lélegzetelállító panorámájú Zilwa Attitude**** különlegessége a „mauritiusi koncepció” filozófiájában rejlik. A modern, elegáns, rusztikus formatervezés és mauritiusi építkezési stílus ötvözete, – melynek formavilágát a tradicionális tengerparti bungalók és házak ihlették – harmonikus, hangulatos megjelenést ad az üdülőhelynek.  Kreol nyelven a „Zilwa” szigetlakót jelent. A hotel erre az elgondolásra építve szeretné megismertetni a szigetlakók egyszerű, valódi életstílusát és átadni ezt vendégei számára. Megosztani a mindent átható, örömteli szabadság, felfedezés, boldogság élményét, és egy tökéletes helyet nyújtani az önfeledt kikapcsolódásra, pihenésre, ellazulásra.

A hangulatos Zilwa Attitude festői panorámát nyújt az északi part szigeteire. A szobatípusok kialakításában fontos szerepet játszott, hogy azok összhangban legyenek a vendégek igényeivel. A szobák saját identitással és stílussal várják vendégeiket, világos, napfényes, modern bútorokkal berendezve.

A Zilwa Attitüde a felfedezésre, újdonságra, örömteli kikapcsolódásra, ellazulásra, a hétköznapok világából való elszakadásra, a meghitt hangulatú, autentikus környezetre vágyók számára nyújt ideális üdülést.

Legyen Ön is szigetlakó, legyen Ön is „zilwa”, élje át a felejthetetlen élményt a Zilwában!

Exkluzív Ajánlatunk

Ajánlatkérés

Szolgáltatások

A resort hét tematikus étteremmel és bárokkal, 3 éttermében ún. dine-around koncepcióval, az indiai, ázsiai, kreol, fúziós és nemzetközi konyha kínálatával, ízek kavalkádjával, látványkonyhával, tengerparti éttermekkel és bárokkal, „street-food”-al, egzotikus italokkal várja vendégeit.

Az „all-in all-out” jegyében All Inclusive csomag is foglalható a szállodában.

Ezen kívül különféle aktív és passzív kikapcsolódási lehetőséggel, spa és wellness szolgáltatásokkal, négy szabadtéri medencével, vízi és szárazföldi sportok választékával, gyönyörű tengerparttal várja a családokat, párokat, baráti társaságokat felejthetetlen élményre és üdülésre.

A Zilwa Attitude egyedi élményt nyújtva, a tradíciók által inspirálva várja vendégeit, hogy hírét vigyék a helyi szokásoknak, a nevetésnek, az örömnek, a zenének, a táncnak, a helyi élet hangulatának!

Szobatípusok

kapacitás: 2 felnőtt + 1 gyermek (0-12 év)

kapacitás: 2 felnőtt + 1 gyermek (0-12 év)

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek (0-12 év)
vagy 2 felnőtt + 2 tini + 1 gyermek (0-12 év)

kapacitás: 2 felnőtt + 3 gyermek (0-12év)
vagy 2 felnőtt + 2 tini
2 hálós

kapacitás: 4 felnőtt + 2 gyermek (0-12év)
vagy 2 felnőtt + 2 tini + 2 gyermek (0-12év)
(két szoba egy belépőfolyosóval összekötve)

(7 db seaview és 14 db beachfront)
kapacitás: 2 felnőtt

(3 db seaview és 6 db beachfront)
kapacitás: 2 felnőtt

214 szoba 3 kategóriában, (Superior, Family, Couple), 43 összenyitható szobával.

A szobák minden kategóriában különböző design-al rendelkeznek.

Utazás

Irodánk repülőjegyet biztosít az utazáshoz, utazóink igénye szerint választott menetrend szerinti légitársaság járatára, a szabad kapacitástól függően, irodánk által lefoglalva, kiállítva.

A repülőjegy ára minden esetben a foglalási rendszerben aktuálisan található érvényes ár, melyet külön adunk meg ajánlatunkban az egyénileg kiválasztott utazási dátumra. Hivatalos árajánlatnak a helyfoglalást és annak feltételeit tartalmazó írásbeli ajánlatunk minősül.

Útlemondási és utasbiztosítást az ajánlat kiválasztását követően ajánlunk.

Ajánlatkérés

Kedvezmények

A kedvezmények szezonálisak és folyamatosan változnak. Az aktuálisan alkalmazható kedvezményekért kérje ajánlatunkat a kívánt utazási dátummal és további igényeivel/ egyéb részkeletekkel, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Önnek!

Nászutas ajánlat

A resort 10 % nászutas kedvezményt kínál a nászutas párok részére, utazási időszaktól függően!

A nászutasok részére meglepetés ajándékokat nyújt a hotel.

A feltételekért kérjük, keresse kollégáinkat!

Ajánlatkérés

Igényeinek megfelelő személyre szabott ajánlatért kérjük, adja meg a kívánt paramétereket, részleteket, hogy az Önnek legmegfelelőbb üdülőhelyre/úti célra küldjük meg ajánlatunkat!

Hotelek Mauritiuson

Úti célok

Kategóriák