A világ legszebb tengerpartjairól, gyönyörű, szinte érintetlen trópusi környezetéről híres Seychelle-szigetek nem csak a napozás, pihenés és kirándulások szerelmeseinek kínál különleges élményeket, de a golfozás kedvelői is űzhetik kedvenc sportjukat.

A Praslin-szigetén, kivételesen szép környezetben fekvő Lemuria Golf Course, mindmáig Seychelles egyetlen 18 lyukú golfpályája.

A Constance Lemuria 5*-os luxus resort és a golf pálya az 1999-es megnyitása óta több díjat is nyert, mint Seyhelles és az India-óceán vezető Golf Resortja.

A 70 par-os bajnoki golf pálya 6 lyuka teraszokon elhelyezkedve emelkedik a hegyek közé, csodálatos látványt nyújtva a mélykék óceánra és a környező szigetekre. A legszebb panoráma a 15-ös számú lyuknál látható, ahonnan a világ második legcsodálatosabb tengerpartjára nyílik lélegzetelállító kilátás.

Seychelles 18 lyukú golfpályája

A kókuszpálmák között megbújó pálya elszórt kis tavai és a végtelen zöld, jól karbantartott gyep látványa és atmoszférája is kivételes. Akinek alkalma adódik itt golfozni, a játék élményén túl a környezet is felejthetetlen emlékekkel ajándékozza meg.

A gyönyörű golf paradicsom a kezdőktől a profi játékosokig mindenkinek igazi kihívásokat nyújt a teraszos fekvésű green-ek, a vizes csapdák és a széles fairways-eknek köszönhetően.

A kezdők helyi profi golfosoktól vehetnek leckéket.

A golfpálya közepén a felsőkategóriás luxus resort, a Constance Le Muria 5* várja a játék szerelmeseit. A hegyoldalban épült főépületből paradicsomi kilátás nyílik az egzotikus kertben elterülő „szentélyre”, lépcsőzetesen kialakított sziklákkal és trópusi növények között megbújó medencékkel, távolabb pedig a hófehér homokos tengerparttal és türkízkék lagúnákkal.

Az Indiai-óceán partján elhelyezkedő lakosztályok tágas teraszokkal, elegáns bútorokkal, luxus fürdőszobával felszereltek. Romantikus tengerparti éttermek és bárok, szabadtéri medencék, három gyönyörű hófehér homokos tengerpart és fenséges panoráma egészíti ki a golfozás élményét.

Constance Lemuria-Golfpalya térkép

Golfozással egybekötött nyaralást keres egzotikus környezetben? Válassza a Constance Lemuria Golf resortot. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!