Utazási kínálatunkba olyan egzotikus úti célokat válogattunk össze, amelyek a természeti szépségek mellett a luxus utazóknak exkluzív minőségű szolgáltatásokat nyújtanak. Az úti célokat és szálláskínálatunkat személyes tapasztalataink és az utazóink igényeinek ismeretében választottuk ki.

Exkluzív utazásokhoz a legjobb adottságokkal rendelkező helyszínek az Indiai-óceán déli szigetei, a Maldív-szigetek, Mauritius és a Seychelle-szigetek, amelyek a világ legszebb úti céljai között foglalnak helyet.

A Maldív-szigetek egy álom úti cél. A türkizkék óceánban nyakékre felfűzött ékkövekként sorakoznak a kis korallszigetek hófehér homokos tengerpartokkal, óceán fölé hajló pálmafákkal. Egy szigeten egy resort került kialakításra.

A Maldív-szigetek sajátossága a víz fölé épített villák, ahonnan a saját napozóteraszunkon keresztül közvetlenül juthatunk az óceánba egy létrán.

Jw Marriot Maldív-szigetek vízivilla

A Maldív-szigetek a világ első számú nászutas célpontja, köszönhetően az egyedülálló természeti adottságoknak, amelyek romantikus, meghitt és felejthetetlen élményekkel gazdagítanak.

A szigeteket körülvevő korallzátonyok és a környéken található számos különleges merülőhőhely a búvárok paradicsoma. A gazdag trópusi tengeri élővilágot már egy sznorkel felszereléssel is könnyen megcsodálhatjuk, akár a resortok partjai mentén, akár egy hajókiránduláson.

A Maldív-szigetek egyre nagyobb hangsúlyt fektet a luxus igényekkel rendelkező utazók minél magasabb színvonalú kiszolgálására, ezért sorra épülnek az új felsőkategóriás resortok, ahol a modern, trendi dizájn, berendezés és technikai felszereltség mellett a gasztronómiai kínálat és a szolgáltatások minősége is kiemelkedő. 2019-ben 14 új luxus resortot adtak át, 2020-ban is további átadások várhatók.

Mauritius egy igazi trópusi édenkert, ahol nem csak csodálatos tengerpartok, hanem kulturális és természeti látnivalók soksasága gazdagítja a programot. Vadregényes tengerpartok, hosszan elnyúló hófehér homokos strandok, különleges alakú, bujazöld hegyek, egyedülálló természeti képződmények, vízesések, növény és állatparkok, hindu templomok és zarándokhelyek, vásárlási, szórakozási lehetőségek gazdag kínálata teszi különlegessé az Indiai-óceán déli részén, az Afrika és Madagaszkár partjaitól keletre húzódó szigetet.

Mauritius a fenntartható turizmus elkötelezett híve. Trópusi kertekkel körülvett, felsőkategóriás resortjaiban a kényelem, a privát szféra biztosítása, a szolgáltatások magas minősége és a hamisítatlan mauritiusi vendégszeretet alkotja azt az egészet, amelytől felejthetetlenné válik a nyaralásunk vagy nászutunk.

Dinarobin Beachcomber Mauritius

A sziget a világ harmadik legfontosabb golfos célpontja. Bajnoki golfpályái a golfozás szerelmeseinek paradicsomai, amelyek különleges fekvésükkel és panorámájukkal egyedülállóvá teszik a játékélményt.

A sziget körüli vizek trópusi élővilága különösen gazdag, melyet nem csak a búvárok élvezhetnek. A sziget élőhelyet nyújt több delfin és bálnafajnak, amiket hajókirándulásokon közelebbről is megcsodálhatunk.

Seychelles több, a világ legszebb tengerpartjaiként nyilvántartott parttal is rendelkezik. Gránitsziklás strandjai egyedülállóak a világon. A szigetek belsejében érintetlen őserdővel borított hegyek magasodnak. Minden egyes szigete különbözik a többitől mind adottságokban, mind szállás, szolgáltatás és programlehetőségekben. Három leggyakrabban látogatott szigete Mahé, ahol a főváros is található, Praslin és La Digue. Körülöttük több kisebb sziget is húzódik, ahol kisebb resortok, érintetlen trópusi természet nyújtanak különleges élményt.

Contance Le Muria Seychelles tengerpart

Mivel a három nagy sziget könnyen elérhető akár belső repülőjárattal, akár hajóval, egy nyaralás alatt több sziget felfedezésére is lehetőségünk nyíliik.

A Seychelle-szigetek a minőségi turizmusra rendezkedett be, amelyhez magas színvonalú szolgáltatások és árszínvonal is társul. Ennek köszönhetően kevesebb a turista.

Resortjai belesimulnak a természetbe, azzal szinte szerves egészet alkotva. Seychelles luxus hoteljeiben a minőségi szolgáltatások mellett a gasztronómiai kínálat és a privát szféra kiemelt fontossággal bír. Nem egy közülük a világ legszebb tengerpartjainak valamelyikén helyezkedik el, abban a privilégiumban részesítve a vendégeit, hogy akkor napozhatnak, pihenhetnek, élvezhetik a látványt és az óceánt, amikor csak kedvük tartja, mindenféle szervezés vagy utazásra fordított idő nélkül.

Mauritius és Seychelles nem csak a természeti szépségével emelkedik ki a trópusi szigetek közül. Ha tengerparti esküvőre vágyunk, az ezeken a helyszíneken tartott hivatalos ceremóniákat Magyarországon is elismerik, így életünk legfontosabb napját a világ egyik legszebb tengerpartjával a háttérben élhetjük át.

A Maldív-szigeteken is lehetőség van a tengerparton kimondani a boldogító igent, de a ceremónia csak szimbolikus lehet, ha hivatalossá akarjuk tenni a frigyet, szükség lesz legalább a polgári esküvőre itthon.

Ezekre a szigetekre a világ legjobb légi társaságaival 10-14 óra alatt juthatunk el kényelmesen Budapestről, átszállással Dubajban vagy Dohában, ahol akár pár nap pihenéssel is megszakíthatjuk az utazást, még kellemesebbé téve az élményt.

Az Indiai-óceán szigetei mellett Francia Polinézia, a Karib-tenger szigetei és Omán is ideális helyszíne lehet egy exkluzív utazásnak, amely szintén szerepel a kínálatunkban.

Exkluzív nyaralását luxus utazásokra szakosodott professzionális utazásszervezőnk szervezi meg, az Ön igényeire szabva.

Ismerje meg felsőkategóriás kínálatunkat és kérje személyre szabott ajánlatunkat következő exkluzív utazásához.