Páratlan privát szféra, mindent átható luxus, felsőkategóriás villák, kifinomult elegancia, tökéletes kényelem, személyre szabott kiszolgálás és kulináris kiválóság, ezt kínálja a One & Only Reethi Rah a Maldív-szigeteken.

One & Only Reethi Rah *****+

A resort előnyei

 • Felsőkategóriás villák és privát szféra

 • Hatalmas sziget 12 tengerparttal

 • Magas minőségű kulináris élmény

 • One & Only Spa

 • Sok programlehetőség

 • Két végtelenített közös medence

 • Személyi inas szolgálat

 • Gyorshajóval is elérhető sziget

 • Világszínvonalú gyerekklub

 • Homokpad a közelben

A One & Only Reethi Rah az Észak-Malé-Atoll egyik legnagyobb szigetén helyezkedik el, az Indiai-óceán közepén. A korall-atollok, lagúnák és hófehér homokos partok által körülölelt ékkő egy trópusi paradicsom és privát menedékhely, 12 gyönyörű partszakasszal és buja pálmákkal szegélyezve.

Páratlan privát szféra, mindent átható luxus, felsőkategóriás villák, kifinomult elegancia, tökéletes kényelem, személyre szabott kiszolgálás és kulináris kiválóság, ezt kínálja a One & Only Reethi Rah páratlan szépségű természeti környezetben.

A hatalmas trópusi sziget 122 luxus villában kínál minőségi nyaralást, melyből 90 a tengerparton, 32 pedig a víz felett helyezkedik el.

Élvezze a mindent felülmúló természeti szépséget és privát szférát saját villájában, vagy lazítson a panorámás tengerparti bárban és a medence partján, a One & Only Reethi Rah szigete felejthetetlen élményt kínál.

A resort Malétól 1 óra gyorshajó/yacht vagy 15 perc hidroplánútra található.

A legmagasabb igényekkel rendelkező pároknak, nászutasoknak, családoknak tökéletes választás!

Szolgáltatások

A One & Only Reethi Rah 122 privát villával várja vendégeit, melyek egymástól jól elszeparáltak. A villák a tengerparton, buja trópusi növényzet által körülvéve, vagy a lagúnák tündöklő vizei felett helyezkednek el. A villák modern megoldásokkal, a legmodernebb szórakoztató elektronikai berendezésekkel és hanghatással, széles sávú internettel felszereltek, e mellett személyre szabott szolgáltatásokat nyújtanak.

A villákban kivételes privát szféra és tágas terek várják vendégeiket. Elegáns kortárs stílusú tervezés és berendezés jellemzi, a világ egyik legnagyobb üdülővillái közé tartozik. Hatalmas külső terek biztosítják a pihenéshez az atmoszférát, a beach villák verandáitól a privát úszómedencékig és a vízi villák tágas víz feletti teraszáig.

A villák belső terei magas mennyezettel, tökéletes arányokkal rendelkeznek, a fürdőszobák óriás kétszemélyes káddal, pezsgőfürdővel kínálnak páratlan kényelmet.

A Beach Villák 135m2-165m2 közötti alapterületűek, a vízi villák alapterülete 149m2, a Grand Villáké pedig átlagosan 241m2-322m2 kötött van. A rezidenciák 457m2, a Két Villa rezidenciák a két villaegyüttes alapterületével, azaz 135m2+165m2 rendelkeznek.

A Beach Villák a parton elhelyezkedve, közvetlen kijárattal a homokos tengerpartra, tökéletes panorámát nyújtanak az óceánra,

A villák trópusi fa és nádfedél dekorációval, kényelmes tágas belső terekkel, nagy verandákkal, festői tájjal, kültéri ülősarkokkal és napozóágyakkal csábítanak kikapcsolódásra.

A tengerparti villakategóriák között megtalálhatók a Beach Villák, medencés Beach Villák, a Two Villa Rezidenciák medencével, a Grand Beach Villák medencével, és a Grand Sunset Residenciák.

A Water Villák a lagúnák felett helyezkednek el, a jettyn keresztül megközelíthetőek a szárazföldről. A cölöpökön álló villák fedett kültéri teraszai osztott szintekkel rendelkeznek, pár lépcsőn keresztül juthatunk a lagúnába. A terasz szélein kifeszített háló függőágyként szolgál, tökéletes alkalmat kínál a víz feletti szellős napozásra.

A vízi villák kategóriái: Water Villák, medencés Water Villák, Grand Water Villák medencével.

A The Grand Sunset Residence a sziget természetes növényzetébe fészkelve, a legnagyobb privát strandszakaszt mondhatja magáénak. Privát út vezet ehhez az egyedülálló rezidenciához, amelyet elektronikus kapu zár le a még tökéletesebb nyugalom és privát szféra érdekében.

A rendkívül tágas rezidencia három hálószobájával hét vendég elhelyezésére alkalmas. Egyedi kültéri nappalijában és étkezőjében a vendégek a saját séfjük által készített ételeket fogyaszthatják.

A One & Only Reethi Rah 800m hosszú szigete 44 hektáron kínál 122 luxus villában elhelyezést. A 800 m hosszú szigetnek egyedülállóan különleges alakja van, 12 csodálatosan kanyarodó öböllel csipkézett, mind a 12 partszakasz különböző tájolással, méretekkel és adottságokkal rendelkezik.

A sziget alakjának és a villák, illetve a kiszolgáló egységek elhelyezkedésének, a szigeten levő homokos utaknak köszönhetően több, mint 6 km utat járhatunk be, ha a szigetet fel szeretnénk fedezni. Ez egyedülálló és kivételes adottság, kevés sziget rendelkezik hasonlókkal.

A különböző típusú parti villák felváltva helyezkednek el a partokon, a vízi villák pedig nem a megszokott, hosszan a vízbe nyúló fapadlókról azaz jettyről nyílnak, hanem a sziget kiálló csücskeihez lettek építve, négyesével, így az egész szigeten körben megtalálhatóak a különböző partszakaszok találkozásánál vagy csücskénél.

A nyugati tájolású oldalon található az egyik leghosszabb partszakasz, a Grand Beach.

Nyugati tájolású partszakaszok:

 • Grand Beach
 • Reef Beach
 • Sunset Beach
 • Tapasake Beach
 • Palm Beach
 • Frangepani Beach

Keleti tájolású partszakaszok:

 • Sunrise Beach
 • Reethi Beach
 • Turtle Beach
 • Coral Beach
 • Fanditha Beach

Északi tájolású:

 • North Beach

Minőségi konyha: A One & Only üdülőhelyek világszerte ismertek az általuk nyújtott minőségről és felejthetetlen élményekről. A rendkívüli ételek és borok választéka ennek a szerves részét képezik. A One & Only Reethi Rah elkötelezett az iránt, hogy csak a legmagasabb minőségű termékeket szerezze be olyan nemzetközi szállítóktól, amelyek megbízhatóak és jó hírnévnek örvendenek a minőségi szabványaik alapján.

A helyi összetevők közé tartozik a helyi tonhal, a homár, a kókuszdió, valamint a saját gyógynövények, zöldségek és gyümölcsök a séf kertjéből.

Kreativitás és szakértelem: Az Executive Chef és csapatának kreativitása és szakértelme biztosítja, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások igazán perszonalizáltak és mindenkor a legmagasabb színvonalúak legyenek, hogy mindig új és vonzó gasztronómiai élményt teremtsenek.

Kényeztesse magát az autentikus és egzotikus ízek világában, az elegáns és sikkes trópusi sziget környezetben, ahol a világ legjobb séfjei, borszakértői és mixológusai teljes odaadásukkal azon dolgoznak, hogy megosszák Önnel szenvedélyeiket.

Felsőkategóriás étkezési élmény: Hat éttermében a világ különböző konyháinak specialitásait élvezhetik a vendégek egy kulináris utazás során. A japán-perui konyha remekeitől a közel-keleti ételkülönlegességekig, a séf kertjéből az organikus ételspecialitásokig, az olasz konyha finomságait, a nemzetközi konyha különlegességeit, a tengeri és grill ételek választékát kínálják különleges környezetben, egyedülálló panorámával és atmoszférával.

A díjnyertes One & Only Spa rendkívüli, nyugodt környezetében személyre szabott szolgálttásokkal, autentikus kezelési technikákkal, a test-lélek harmóniáját visszaállító kezelésekkel várja vendégeit. A One & Only Spa a magas minőségű, organikus ESPA termékekkel kínál fiatalító kezeléseket.

14 Spa kezelőpavilon, WatSu medence, (Water ShiatSU), Chi Pavilon a jógához és meditációhoz, gőz és szauna, vitalitásmedence, hidroterápiás ágyak nyújtanak teljeskörű feltöltődést.

Ezen kívül a legmodernebb Technogym gépekkel felszerelt edzőterem várja az aktív szórakozást kedvelőket, és egyéb edzésformák is elérhetők, mint Queenax edzés vagy boksz.

Pedikűr-manikűr, női-férfi fodrász szalon (férfiak részére Barber & Blade borbélyüzlet) várja a szépülni vágyókat.

A resort minden korosztály részére aktív és passzív szórakozást, tevékenységek széles választékát kínálja.

Két csodálatos panorámás központi medencéje mellett igazi chill-out hangulat várja a vendégeket hangulatos tengerparti és medencebárokkal, éttermekkel.

A minősített PADI Gold Palm búvárközpont vezetett búvár és snorkeling kirándulásokat, teknősökkel úszást, egyéb csábító víziprogramokat kínál.

Szórakoztató vízisportok (motorizált és nem motorizált) széles skálája elérhető, e mellett szárazföldi aktivitások és sportok bőséges választéka áll rendelkezésre, edzőterem és teniszpálya, rengeteg egyéb sport aktivitás, ahol felnőttek és gyermekek egyaránt örömteli szórakozásra találnak.

A One & Only Spa organikus ESPA termékekkel kínál fiatalító és feltöltődést nyújtó kezeléseket.

A Művészeti és Kerámia Stúdióban a festészettől a kerámiakészítésig és fazekasságig különböző technikákat sajátíthatnak el a művészetek iránt érdeklődők.

A kisebb gyermekek részére (4-11 éves kor között) teljesen felszerelt gyermekklub áll rendelkezésre, nemcsak játékokkal, de medencével, művészeti és főzőprogramokkal, egyéb érdekeségekkel.

A tiniknek (12-17 éves kor között) a resort által szervezett versenyek és sportok, izgalmas közös programok teszik élvezetessé és felejthetetlenné a nyaralást.

A programlehetőségek és sportok részletes leírása a Szórakozás pont alatt olvasható.

A szigeten 24 órás személyi inas szolgálat biztosítja a vendégek kényelmét, programokat és kirándulásokat szervez és foglal, információt ad, igény szerint rendelkezésre áll.

A One & Only Reethi Rah előnye, hogy nemcsak hidroplánnal, de gyorshajóval vagy luxus yachttal is megközelíthető. Minden utazó az igénye szerinti alternatívát választhatja.

A gyorshajó vagy yacht időjárástól függően kb. 45 perces vagy 1 órás hajóút. A gyorshajó rugalmasabb megoldás, mint a hidroplán, mivel azt maga szálloda üzemelteti, így ők állítják össze a hajó napi menetrendjét az érkező és induló utasok függvényében.

Ennek legfőképpen a visszaúton van jelentősége, mert alkalmazkodni tud a nemzetközi járatok indulásához, illetve sötétben is üzemel, így elég a resortból este elindulni, hogy a nemzetközi járat indulására a repülőtérre érjünk, és nem kell már kora délután elrepülni Maléra. Így az utolsó délután is teljes egészében élvezhető a resortban.

A hidroplánút maga 15 perc, de azt indulást megelőzően előzetesen a One & Only exkluzív hidroplán várójában várakoznak a vendégek. A nemzetközi járat érkezését követő 2-3 órán belül indul a hidroplán, melyet a TMA üzemeltet. A hidroplánok csak nappali fényben közlekednek, sötétedés után nem szállnak fel.

A resort közelében homokpad található, ahova gyorshajóval kirándulást tehetünk egy romantikus ebédre vagy piknikre.

Két csodálatos panorámás központi medencéje mellett igazi chill-out hangulat várja a vendégeket hangulatos tengerparti és medencebárokkal, éttermekkel.

Vízisportok

A resortban vízisport központ áll rendelkezésre szórakoztató vízisportok széles választékával

 • banánozás
 • vízisí
 • windsurf
 • SUP – stand up paddle
 • kitesurf
 • flyboard
 • kajak
 • wakeboard
 • jet-ski,
 • seabob
 • kenu
 • vízibicikli
 • parasailing
 • katamarán
 • yacht, motorcsónak, dhoni bérlés, privát kirándulások
 • tengeri halászat

PADI Búvárközpont

A minősített PADI Gold Palm búvárközpont vezetett búvár és snorkeling kirándulásokat, teknősökkel úszást, egyéb csábító víziprogramokat kínál. A resortban tengerbiológus áll rendelkezésre.

Szárazföldi sportok

 • kivilágított teniszpályák
 • mászófal automata biztosítókötéllel
 • football
 • petanque
 • strandröplabda
 • röplabda
 • asztalitenisz
 • társasjátékok
 • felszerelt edzőterem Technogym gépekkel
 • jóga és meditáció
 • kerékpár

One & Only Spa

 • 14 kezelőpavilon
 • vitalitásmedence
 • gőz és szauna
 • jóga és meditáció
 • férfi-női fodrászat
 • manikűr-pedikűr

 Gyermekklub

 • KidsOnly és One Tribe (4-11 éves kor közöttiek) nemcsak játékokkal, de medencével, művészeti és főzőprogramokkal, egyéb érdekeségekkel kínál szórakozást.
 • A tiniknek a ClubOne (12-17 éves kor között) által szervezett versenyek és sportok, izgalmas közös programok teszik élvezetessé és felejthetetlenné a nyaralást.

 Egyéb programok

 • művészeti és kerámia studio
 • szabadtéri mozi a csillagok fénye alatt
 • butik
 • privát vacsorák
 • tengerparti esküvő
 • wedding pavilon

Éttermek

Hat minőségi étterem várja vendégeit különleges kulináris utazásra a helyi és a nemzetközi konyha specialitásaival a parton és vízen egyaránt.

Az arab és közel-keleti ételspecialitásokat, a japán-perui fúziós konyha remekeit, sushit, sashimit, teppanyakit, az olasz konyha különlegességeit, a séf kertjéből érkező organikus ínyencségeket, a tengeri és grill ételek választékát kínálják más és más helyszíneken és partszakaszon, szebbnél szebb panorámával és különleges atmoszférával.

A Fanditha díványt alkotó párnákon, arab szőnyegeken és pihenőágyakon megpihenve kínálja a közel-keleti konyha remekeit. Ezen kívül vacsora előtt gyönyörködhetnek a naplemente varázslatos látványában egy egzotikus koktél, pezsgő, vagy válogatott finom borok társaságában.

A Tapasake modern japán és perui fúziós konyhaművészetet kínál látványos víz feletti nyitott környezetben, vagy igény szerint egy kültéri teppanyaki asztalnál; 4 látványkonyhával és sushi bárral. A séf a Teppanyaki látványkonyha asztalnál személyre szabottan készíti el a kívánt menüt.

A Botanica a Banyan fa és az Orchidea ház közvetlen közelében a legfinomabb organikus konyhát kínálja; a kertből az asztalra koncepcióval.

A Rabarbaro az olasz konyha ételeit kínálja a sziget egyik legszebb festői részén.

A díjnyertes Beach Club a saláta legfrissebb választékát, tengeri és egyéb grill ételeket és a türkizkék lagúna káprázatos panorámáját kínálja.

A Reethi étterem az üdülőhely fő étterme, reggelit és vacsorát kínál látványos környezettel, gazdag színekkel és az ég és az óceán állandóan változó látványával.

Két bárjában – Fanditha és Rah Bar – finom koktélokkal vagy válogatott borok, pezsgők és szeszes italok választékával élvezhetjük a csodálatos óceánra néző panorámát.

A Private Dining szolgáltatás kétszemélyes romantikus vacsorát, családi privát étkezéseket kínál a puha homokos tengerparton vagy egyéb különleges helyszíneken, mint pl. egy homokpadon vagy a fák lombjai között, a sziget adta lehetőségek függvényében.

 A resort 24 órás úgynevezett” in villa dining” szolgáltatást, azaz villában történő ételfelszolgálást biztosít felár ellenében vendégei számára.

Szobatípusok

Összesen 122 db luxus villa, melyből 90 a tengerparton, 32 pedig a víz felett helyezkedik el.

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
tengerpartra épített luxus villa
1 hálószoba, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, napozóágyak, pihenőágy, privát kert buja növényekkel

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
tengerpartra épített medencés luxus villa
1 hálószoba, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, napozóágyak, pihenőágy, privát kert buja növényekkel
privát medence 23m2

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
vízre épített luxus villa
1 hálószoba, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, napozóágyak, a deck szélén körben függőháló

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
vízre épített medencés luxus villa
1 hálószoba, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, napozóágyak, a deck szélén függőháló
privát medence 20m2

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
vízre épített medencés luxus villa
1 hálószoba, 1 nappali, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, napozóágyak, a deck szélén függőháló
privát medence 23m2, jacuzzi 13m2, beépített gőzszoba

Alaprajz:

kapacitás: 4 felnőtt + 2 gyermek
tengerpartra épített medencés luxus villa
2 hálószoba, 1 nappali, óriás fürdőszoba + 1 kisebb fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, napozóágyak
privát medence 50m2

Alaprajz:

(2 db egyhálós Villa együttese, összesen 300m2)
kapacitás: 4 felnőtt
tengerpartra épített medencés dupla luxus villa
2 hálószoba, 2 fürdőszoba
hatalmas bútorozott teraszok, napozóágyak

Alaprajz:

(2 Bedroom Suite & 1 Bedroom Villa együttese)
kapacitás: 4 felnőtt + 6 gyermek vagy 9 felnőtt
tengerpartra épített medencés luxus rezidencia
3 hálószoba, 1 nappali, 3 fürdőszoba,
hatalmas bútorozott teraszok, napozóágyak
felszerelt kültéri konyha és grill
kültéri mozi, privát medence 50m2

Alaprajz:

Nászutas ajánlat

A resort nászutas ajándékokat kínál a nászutas párok részére utazási időszaktól függően!

A feltételekért kérjük, keresse kollégáinkat!

Utazás

Irodánk repülőjegyet biztosít az utazáshoz, utazóink igénye szerint választott menetrend szerinti légitársaság járatára, a szabad kapacitástól függően, irodánk által lefoglalva, kiállítva.

A repülőjegy ára minden esetben a foglalási rendszerben aktuálisan található érvényes ár, melyet külön adunk meg ajánlatunkban az egyénileg kiválasztott utazási dátumra. Hivatalos árajánlatnak a helyfoglalást és annak feltételeit tartalmazó írásbeli ajánlatunk minősül.

Útlemondási és utasbiztosítást az ajánlat kiválasztását követően ajánlunk.

Kedvezmények

A kedvezmények szezonálisak és folyamatosan változnak. Az aktuálisan alkalmazható kedvezményekért kérje ajánlatunkat a kívánt utazási dátummal és további igényeivel/ egyéb részkeletekkel, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Önnek!

5 érv, hogy miért minket válasszon

 • Személyesen ismerjük azokokat az úti célokat, ahol megkaphatja azokat a személyre szabott szolgáltatásokat, amelyekre szüksége van egy felsőkategóriás luxus utazás során.

 • Az utazását több évtizedes tapasztalattal, exkluzív utakra és luxus utazásokra specializálódott utazásszervező munkatársunk szervezi.

 • Felmérjük az Ön személyes igényeit és ezek alapján alakítjuk ki a számára legmegfelelőbb utazást. Személyre szabott utazásokat szervezünk.

 • Minden lehetőséget megragadunk, hogy új információkhoz jussunk az általunk kínált úticélokról és szállásokról. Rendszeresen látogatjuk az utazási helyszíneket és resortokat.

 • Szinte bármilyen kérését, exkluzív igényét el tudjuk intézni, az általunk kínált szálláshelyekkel és szolgáltató partnerekkel való kiváló kapcsolatainknak köszönhetően.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Igényeinek megfelelő személyre szabott ajánlatért kérjük, adja meg a kívánt paramétereket, részleteket, hogy az Önnek legmegfelelőbb üdülőhelyre/úti célra küldhessünk ajánlatot!

Ajánlatkérés

  Név*
  Telefonszám* - személyes egyeztetés céljából
  Email cím*
  Indulás dátuma*
  Éjszakák száma*
  Ellátás*
  Teljes költségkeret*
  Felnőttek száma
  Gyerekek száma és életkora
  Részletek, egyéb igény
  Írja be a megfelelő számot! (Számmal írva)*
  Feliratkozom a Morea Exkluzív hírlevelére.

  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hotelek a Maldív-szigeteken

  Úti célok