A The Nautilus Maldives a legmagasabb szintű személyre szabott szolgáltatásokat és rendkívüli privát szférát kínáló trópusi sziget a Maldív-szigeteken, összesen 26 parti és vízi luxusvillával.

The Nautilus Maldives *****+

A resort előnyei

 • Személyre szabott luxus – páratlan design

 • Hatalmas villák és privát szféra

 • Felejthetetlen élmények személyre szabva

 • Végtelenített közös medence

 • Személyi inas

 • Korai check-in, késői check-out, foglaltságtól függően

 • Gazdag tengeri élővilág

 • Exkluzív Nautilus hidroplán és váró

 • Világszínvonalú gyerekklub

 • Homokpad a közelben

A The Nautilus Maldives a legmagasabb szintű személyre szabott szolgáltatásokat és rendkívüli privát szférát kínáló trópusi sziget a Baa Atollon, összesen 26 parti és vízi luxusvillával.

Egy csodálatos menedékhely az Indiai-óceán közepén, ahol az idő megáll, és minden pillanat testreszabott. Fedezze fel az időtlen szépséget és szabadságot ezen a varázslatos szigeten, ahol semmi nem kötelező és minden lehetséges.

A Nautilust a kagylóforma inspirálta, mely egy élő kövület, amely a Föld óceánjaiban fennmaradt az elmúlt 500 millió évben és a hosszú élet szimbólumává vált. Az egész koncepcióhoz az inspirációt a kagylóforma hosszú élettartama, egyedisége és kifinomultsága adta.

A villákat és rezidenciákat is a kagylóhéj formája ihlette, minden egyes lakóhely egy különálló kifinomult menedékhely, ívelt vonalak és spirál elemek, visszhang az egész térben.

A bohém design és életérzés, az önkifejezés iránti szenvedély, ízlés és stílus, elegancia és kifinomultság jellemzi az egész szigetet.

A Nautilus szárnyal a kreativitásban. Élénk, színes textíliák és nyers, természetes anyagok szinergiája teremt elbűvölő légkört, melegséget és teljes kényelmet. Hatalmas életterek, kellemes atmoszféra, vibráló kifejezés és dizájn, az elemek tökéletes harmóniája találkozik a lenyűgöző természeti szépséggel.

A villákon kívül a szív alakú buja trópusi sziget hatalmas végtelenített medencéje, tengerparti éttermei és bárjai kínálnak pompás atmoszférát és tökéletes feltöltődést óceánra néző panorámával.

Az UNESCO Bioszféra Rezervátum közepén, a Baa – Atollon elhelyezkedő The Nautilus Maldives a nemzetközi repülőtértől északra, 30 perces hidroplánútra található.

A legmagasabb luxus igényekkel rendelkező pároknak, nászutasoknak, családoknak tökéletes választás!

Szolgáltatások

A The Nautilus Maldives a teljes privát szférát, a személyre szabott szolgáltatásokat, a tökéletes kikapcsolódást kínálja, vendégei legmagasabb igényeinek megfelelve, felsőkategóriás luxus színvonalat nyújtva. A sziget a semmi nem lehetetlen, illetve minden lehetséges elv alapján a szolgáltatásokat a vendégek igényeire szabja. Minden villához dedikált személyi inas szolgáltatás tartozik, akik fürkészik a vendégek kívánságait.

Az összesen 26 parti és vízre épített luxus villa és rezidencia egyedülálló atmoszférát kínál. Minden villa egy külön szentély, kifinomult eleganciával, ugyanakkor trendi és bohém stílusvilággal, ezek tökéletes szinergiájával, jellemzően más-más életteli színvilággal, de mégis hasonló belső dizájnnal. Az élénk kék, narancs és napsárga színeinek kombinációit láthatjuk ötvözve a natúr árnyalataival, mely izgalmas élményt és kellemes hangulatot kínál.

Hatalmas belső és külső terek, privát szféra, ovális hálók, szeparált nappalik, luxus fürdőszobák szabadon álló panorámás kádakkal, óriás külső deck és privát medence, felsőkategóriás kényelem, páratlan környezet a minőségi idő eltöltéséhez, az egymásra való figyeléshez, a hétköznapokból való kiszakadáshoz és a természettel való azonosuláshoz.

Itt minden a vendégek felejthetetlen és felülmúlhatatlan élményének érdekében történik.

A The Nautilus Maldives villái a kagylóformát stilizálják. A hatalmas villák és rezidenciák óriás méretük mellett bájos exteriőrrel rendelkeznek, és még annál is hívogatóbb trendi és elegáns belső dizájnnal. A mindent átható belső szépség és luxus mellett a színek harmóniája és az otthon kényelme várja a vendégeket.

 • Az Ocean House kezdő kategóriás, cölöpökön álló, víz feletti medencés villák 282m2 alapterületűek, ovális hálószobával, szeparált nappalival, a nappali padlójába beépített üvegpanellel, melyen keresztül a víz alatti világ látványa tárul elénk. A nappali a széles napozóteraszra nyílik, melyről lépcsők vezetnek a kéklő lagúnába. A privát medence kéklő vize találkozik a horizonttal, az üvegpanorámás fürdőszobából pedig páratlan panoráma nyílik az óceánra.
 • A Beach House medencés villák 309m2 alapterületűek, a hófehér homokos parton helyezkednek el, pár lépésre az óceántól és a saját korallzátonytól. Ovális háló, szeparált nappali, partra néző hatalmas napozóterasz, privát medence, rendezett trópusi kert biztosítja a tökéletes pihenést.
 • Az Ocean Residence típusú medencés víz fölé épített rezidenciák már 453m2 alapterülettel, gazdagon dekorált bohém stílussal és kifinomult eleganciával, tágas nappalival, üvegpadló betéttel, szeparál hálóval, étkezővel, konyhával, óriás üvegpanorámás fürdőszobával, szabadon álló káddal rendelkeznek. Itt is hatalmas küldő terasz, végtelenített medence és a lagúnába vezető lépcsők szolgálják a legmagasabb színvonalú kényelmet.
 • A Beach Residence típusú kétszintes medencés rezidenciák közvetlenül a parton találhatók, 415m2 alapterülettel. Elegáns és sikkes szentélyek, a földszinten nappalival és étkezővel, hatalmas kültéri terasszal, privát medencével. Az emeleten óceánra néző panorámás hálószoba és fürdőszoba található, az emeleti teraszról egy spirál lépcső vezet a földszinti teraszra.
 • A Two Bedroom Beach Residence privát medencével, két szinten 610m2 alapterülettel várja vendégeit. Egy háló a földszinten, nappalival és étkezővel, konyhával, fürdőszobával, a második hálószoba és panorámás fürdőszoba pedig az emeleten található. Ezek a duplex rezidenciák tökéletes privát szférát és menedékhelyet kínálnak. Hatalmas külső terasz hintaágyakkal, az emeleti teraszról csigalépcsővel a földszinti teraszra. Mindkét szinten luxus fürdőszoba található.
 • A Nautilus Retreat cölöpökön álló rezidencia a lagúnák felett, 542 m3-en kínál luxus nyaralást. Ez a kéthálós (egyszintes) rezidencia hatalmas napozóterasszal, végtelenített medencével, két panorámás hálószobával, nappalival, étkezővel, két luxus fürdőszobával kínál felsőkategóriás luxust és kényelmet nagyobb családok számára.
 • A Nautilus Mansion medencés, hatalmas kétszintes tengerparti rezidenciája 992m2 alapterületű, mindent felülmúló hatalmas terekkel és privát szférával, 3 hálószobával, óriás kültéri terasszal, végtelenített medencével, függőágyakkal, kültéri étkezővel, végtelen szabadsággal Pompás belső dizájn és enteriőr, bohém trendi stílus kifinomult eleganciával, finom minőségi anyagokkal. A földszinten egy háló, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található, kültéri terasszal, lépcsőkkel a földszintre. A Mansion előkelő elhelyezkedéssel, sziget déli csücskénél található, pompás déli tájolással, széles hófehér homokos partszakasszal.

Minden villa szeparált hálóval és nappalival, kültéri medencével és terasszal, napozóágyakkal, étkezőasztallal, hintaszékekkel, személyi inas szolgáltatással rendelkezik. Ezen felül érkezéskor egy üveg pezsgő, a tartózkodás alatt perszonalizált minibár, víz és üdítőital bekészítés, gyümölcs bekészítés, prémium kategóriás kávé és tea kínálat, borhűtő várja a vendégeket.

A The Nautilus Maldives olyan különleges és személyre szabott élményekkel várja Önt, ami minden képzeletet felülmúl.

 • Érkezzen stílusosan! A hidroplános érkezést követően kívánságára a személyzet a helyi tradicionális „Bokkura” vitorláshajóval viszi Önöket privát villájukba, ahol már a saját személyi inasuk várja. A bejelentkezés a saját villában történik, a legnagyobb kényelemben. A Nautilusban lehetőség szerint minden vendég ingyenes korai bejelentkezést és késői kijelentkezést élvezhet.
 • Étkezzen akkor, amikor éhes, reggelizzen este, vagy élvezze a pezsgőt az ágyban, itt semmi nem lehetetlen, illetve bármi lehetséges! Igényeire szabott kulináris utazás várja magas minőségű „fine-dining” éttermekkel, vagy a spontán étkezés lehetőségével.

A Nautilus 3 különleges étterme bármikor rendelkezésre áll vendégei számára, nincs nyitvatartási idő, bármilyen személyre szabott igényt kielégít nemcsak az éttermek területén belül, hanem akár a saját villájában vagy a resort bármely pontján, legyen az egy hangulatos privát étkezés a tengerparton vagy egy homokpadon. Ha a medence partján piknikezne, vagy a hold fénye alatt kétszemélyes romantikus vacsorára vágyna, a privát séf és a személyi inas mindenben rendelkezésre áll.

Nincs kötelező „dress code”, azaz elvárt öltözet, saját kényelmének megfelelően öltözve élvezheti a gourmé konyhák művészi alkotásait.

 • Sandbank BBQ, azaz homokpad barbeque személyre szabott igények szerint egy távoli hófehér homokos homokpadon az óceán közepén, ahol kettesben exkluzív környezetben és a személyzet közreműködésével mesébe illő élményeket élhetnek át!
 • Sandbank Borkóstolás, azaz bórkostolás egy csodálatos hófehér homokos távoli homokpadon, az óceán közepén, az Ön igényeinek megfelelően!
 • Reggeli egy Luxus Yachton az óceánon! Engedje szabadjára fantáziáját és élvezze a természet által kínált csodát a resort személyre szabott szolgáltatásaival párosítva! Csak a képzelet szabhat határokat élményeinek!
 • Privát „Pop-Up” Bár! Élvezze a saját bár élményét a privát villájában, az otthon kényelmében, saját kívánságaira kevert koktélokkal, saját medencéjének partján a privát mixerével!
 • Privát mozi hatalmas kivetítővel a szabad ég és a csillagok fénye alatt, a puha homokos parton, vagy kívánsága szerinti helyszínen
 • Élvezze a Spa szolgáltatásait a saját villájának kényelmében! Nincs kötöttség, nincs Spa menü, az ön által megadott időben, az Ön kívánsága szerint személyre szabott kezelést nyújt a Spa terapeuta.
 • Legyen a sziget az Öné! Bérelje ki az egész szigetet! Többgenerációs családi összejövetelekre, kisebb, meghitt hangulatú esküvőkre, eljegyzésekre, baráti társaságok összejövetelére, születésnapi ünneplésekre vagy egyéb alkalmakra nincs tökéletesebb és felejthetetlenebb egy privát sziget élményénél, mely csak az Önöké!

A Nautilus személyi inasa az egész tartózkodás alatt a vendégek igényei szerint rendelkezésre áll. Személyre szabott programokat és kirándulásokat szervez, étkezési igényeket koordinál, ő a vendégek első kontaktja. Ezen felül segít a ki és becsomagolásban, és egyéb teendőkben. A Nautilus személyi inas szolgáltatását felsőkategóriás igényeket kielégítő, jól képzett és nagy tapasztalattal rendelkező személyi inasok végzik.

A Nautilus az UNESCO Bioszféra Rezervátum közepén, a Baa -Atollon helyezkedik el, mely közismerten az egyik leggazdagabb tengeri élővilágot tudhatja magáénak a Maldív – szigeteken.

A Nautilus szigetét 3/4 részben saját korallzátony veszi körül, 6 méterre a parttól. A resort az elhelyezkedésének köszönhetően egyedülálló búvár és snorkeling adottságokkal bír.

A sziget saját tengerbiológussal és minősített PADI búvárközponttal rendelkezik.

Akár a saját korallzátony körül, akár a közelben, a 15 perc gyorshajóútra található jól ismert Hanifaru Bay-be tett snorkeling vagy búvárkirándulások alkalmával, cetcápákkal, manta rájákkal, millió színben pompázó halak sokaságával úszkálhatunk együtt és csodálhatjuk a páratlanul gazdag víz alatti élővilágot.

A Nautilus élménye már akkor elkezdődik, amikor megérkezik a repülőtérre. A személyzet átkíséri egy VIP érkező váróba, ahol elintézik a szükséges belépési protokollt, majd a Nautilus exkluzív várójában várakozik a hidroplán indulásáig.

A vendégek igényük szerint választhatnak a Nautilus saját hidroplánja (feláras) és a standard TMA (Trans Maldivian Airways) hidroplán között.

 • A Nautilus saját hidroplánja (lila színre festett) luxus belső kialakítással, világos bőr ülésekkel, a legmodernebb minőségi és kényelmi berendezésekkel felszerelt hidroplán.
 • A TMA hidroplán 15 fős kapacitású, a transzfereket a TMA szervezi és koordinálja.

A resort közelében elhelyezkedő homokpadon varázslatos privát programokat élhetünk át, mint romantikus homokpad barbeque, bórkostolás, vagy egyéb kívánság szerinti személyre szabott programok, képzett személyzet kíséretében. A homokpadot gyorshajóval, yachttal vagy igényünk szerint hidroplánnal közelíthetjük meg.

A The Nautilus Maldives óceánra néző végtelenített közös medencével, a medence körül hangulatos éttermekkel és bárokkal, egyedülálló atmoszférával kínál a privát villákon kívül is felejthetetlen élményt és kikapcsolódást.

Spa

A Solasta Spa víz feletti Spa 3 üvegpadlós kezelőpavilonnal, személyre szabott wellness programokkal, organikus alapanyagokból készült termékekkel kínál kezeléseket.

Naponta ingyenes jóga és meditációs programok elérhetők, és egy teljesen felszerelt edzőterem is rendelkezésre áll.

PADI Búvárközpont

Snorkeling és búvárkirándulások széles választéka elérhető a Nautilusban.

A resort saját house reef-je 3/4 részben öleli körbe a gazdag tengeri élővilággal rendelkező szigetet. A saját korallzátony a parttól átlagosan 6 méter távolságban helyezkedik el.

 • snorkeling és felszerelés
 • búvárkodás
 • tengerbiológus
 • vezetett búvár és snorkeling kirándulások a sziget körül és távolabbi búvárhelyekre, mint pl. a Hanifaru Bay, mely 15 perc motorcsónak útra található
 • búvárprogram: manta ráják tánca, cetcápákkal és manta rájákkal búvárkodás

Vízisportok

 • közös végtelenített medence
 • nem motorizált vízisportok választéka
 • jet-ski
 • seabob
 • vízisí
 • banánozás
 • big game fishing

Szárazföldi sportok

 • teljesen felszerelt edzőterem a nap 24 órájában nyitva•
 • víz feletti jóga pavilon
 • jóga és meditációs órák naponta

Gyermekklub

 • Young Wonderers teljesen felszerelt gyermekklub programokkal
 • a sziget élet csodáinak megismertetése, az aktivitások a felfedezésre, tanításra, nevelésre fókuszálnak

Egyéb programok

 • naplemente hajókázás
 • homokpad barbeque
 • homokpad borkóstoló
 • romantikus privát étkezések és vacsorák
 • privát mozi a csillagok fénye alatt egy privát homokpadon
 • reggeli egy luxus yacht fedélzetén
 • privát pop-up bár
 • szimbolikus tengerparti esküvő
 • privát hidroplán kirándulás egy homokpadra, közeli szigetre vagy egyéb igény szerint

Éttermek

A Nautilus három éttermében és két bárjában a „bárhol – bármikor” elve alapján spontán élvezheti az eseményeket, az ízlés szerint testreszabott kulináris élményeket, a szenvedéllyel készített gasztronómiai különlegességeket.

A tengerparton, lagúna felett vagy medence partján elhelyezkedő, panorámás éttermek és bárok egyedülálló élményt, páratlan atmoszférát és gourmé ételeket kínálnak.

Fedezze fel a mediterrán és arab specialitásokat a Zeytounban, a Latin-amerikai és japán finomságokat az Ocasóban, a nemzetközi konyha remekeit pedig a Thyme étteremben, vagy élvezze a Maldív naplementét egy egzotikus koktéllal a medence melletti bárban!

A Zeytoun lagúna felett elhelyezkedő étterem mindent felülmúló atmoszférát kínál. A csodálatos formatervezésű, kagylóformájú fehér sátortetős kétszintes étterem egyedülálló exteriőrrel, páratlan naplemente panorámával, romantikus kétszemélyes víz feletti kör alakú étkezőszigetekkel várja vendégeit minőségi kulináris élményre. Élvezze a mediterrán és közel-keleti ízeket, a kevésbé ismert fűszereket, a frissen sült ropogós kenyereket, és aromás török teákat a víz felett tökéletes körpanorámával az óceánra!

Az Ocaso távoli partok fúziós konyhájának konyhaművészetét kínálja, Latin – Amerikától Észak-Ázsiáig, japán, mexikói és perui konyhák specialitásaival, és a jól ismert és látványos teppanyaki grill bemutatóval.

A Thyme tengerparti egész nap nyitva tartó étterem „beach-house” hangulattal, boldog atmoszférával és gourmé ízekkel várja az ínyenceket. Személyre szabottan, kívánság szerinti reggeli, fenséges ebéd és vacsora, ahogy Ön szereti, minden a vendég egyéni igényeire szabva.

A Naiboli medenceparti bárja a tökéletes koktélok, ízletes falatok, hangulatos együttlétek helyszíne. Élvezze az élet egyszerű luxusát, a naplementét, a sziget szentélyének nyugalmát és a természet szépségét.

Szobatípusok

26 db óriás medencés luxus villa és rezidencia, melyből 15 db parti villa és rezidencia, 11 db pedig víz fölé épített villa és rezidencia.

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
vízre épített medencés luxus villa
1 hálószoba, szeparált nappali, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, privát medence, napozóágyak, hintaágy

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
tengerpartra épített medencés luxus villa
1 hálószoba, szeparált nappali, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, privát medence, napozóágyak, hintaágy
privát trópusi kert

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
vízre épített medencés luxus rezidencia
1 hálószoba, szeparált nappali, étkező, konyha, óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, privát medence, napozóágyak, hintaágy

Alaprajz:

kapacitás: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt
tengerpartra épített medencés luxus rezidencia, kétszintes
1 hálószoba, szeparált nappali, étkező, konyha, óriás fürdőszoba
(a felső szinten található a háló és a fürdőszoba)
hatalmas bútorozott teraszok, privát medence, napozóágyak, hintaágy
privát trópusi kert

Alaprajz:

Földszint

Emelet

kapacitás: 4 felnőtt + 2 gyermek vagy 6 felnőtt
tengerpartra épített medencés luxus rezidencia, kétszintes
2 hálószoba, szeparált nappali, étkező, konyha, 2 óriás fürdőszoba
(a felső szinten található 1 háló és 1 fürdőszoba)
hatalmas bútorozott teraszok, privát medence, napozóágyak, hintaágy
privát trópusi kert

Alaprajz:

Földszint

Emelet

kapacitás: 4 felnőtt + 2 gyermek vagy 6 felnőtt
vízre épített medencés luxus rezidencia
2 hálószoba, szeparált nappali, étkező, konyha, 2 óriás fürdőszoba
hatalmas bútorozott terasz, privát medence, napozóágyak, hintaágy

Alaprajz:

kapacitás: 6 felnőtt + 2 gyermek vagy 8 felnőtt
tengerpartra épített medencés luxus rezidencia, kétszintes
3 hálószoba, szeparált nappali, étkező, konyha, 3 óriás fürdőszoba
(a felső szinten található 2 háló és 2 fürdőszoba)
hatalmas bútorozott teraszok, privát medence, napozóágyak, hintaágy
privát trópusi kert

Alaprajz:

Földszint

Emelet

Nászutas ajánlat

A resort nászutas ajándékokat kínál a nászutas párok részére utazási időszaktól függően!

A feltételekért kérjük, keresse kollégáinkat!

Utazás

Irodánk repülőjegyet biztosít az utazáshoz, utazóink igénye szerint választott menetrend szerinti légitársaság járatára, a szabad kapacitástól függően, irodánk által lefoglalva, kiállítva.

A repülőjegy ára minden esetben a foglalási rendszerben aktuálisan található érvényes ár, melyet külön adunk meg ajánlatunkban az egyénileg kiválasztott utazási dátumra. Hivatalos árajánlatnak a helyfoglalást és annak feltételeit tartalmazó írásbeli ajánlatunk minősül.

Útlemondási és utasbiztosítást az ajánlat kiválasztását követően ajánlunk.

Kedvezmények

A kedvezmények szezonálisak és folyamatosan változnak. Az aktuálisan alkalmazható kedvezményekért kérje ajánlatunkat a kívánt utazási dátummal és további igényeivel/ egyéb részkeletekkel, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adhassuk Önnek!