Páratlan luxus öleli körbe a 2021 októberében megnyílt The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands 5*+ meseszép felsőkategóriás luxus szigetét a Maldív-szigeteken.

Ajánlatkérés

The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands *****+

A resort előnyei

 • A The Ritz-Carlton márkanév és szolgáltatási színvonal

 • Modern minimalista, kör alakú medencés luxus villák

 • A Fari Marina Village & Fari Marina Beach Club szolgáltatásai

 • Ingyenes hajójárat a Fari-Marina és Fari Islands szigetei között

 • 7 Fine-dining étterem és 2 bár felsőkategóriás szolgáltatása

 • Végtelenített közös medence és bár

 • Szórakozások széles választéka a Fari-Islands szigetein

 • Jean-Michel Cousteau környezetvédelmi programjai

 • The Ritz-Carlton Spa

 • The Ritz-Carlton személyi inas szolgálat

 • Színvonalas Ritz-Kids gyermekklub

 • Fari Marina Yacht kikötő

 • Homokpad a közelben

Páratlan luxus öleli körbe a 2021 októberében megnyílt The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands meseszép szigetét. A Fari-szigeteken, az Észak-Malé-atollon helyezkedik el a The Ritz-Carlton első Maldív-szigeteki luxus resortja, érintetlen fehér homokos partokkal és strandokkal, ragyogó, azúrkék lagúnákkal, gazdag tengeri élővilággal. A Fari-Islands szigetei a The Ritz-Carlton Maldives, a Patina a Maldives és a Capella.

A lenyűgöző minimalista építészetű üdülőközpont különleges utazásra invitálja vendégeit, hogy átéljék a trópusi sziget-resort által nyújtott egyedülálló élményt, kivételes luxussal fűszerezve.

A The Ritz-Carlton Maldives 100 db fényűző és letisztult minimalista tervezésű, kör alakú, egy-három hálószobás villában kínál elhelyezést vendégeinek a kristálytiszta lagúnák felett vagy az érintetlen puha homokos tengerparti öblök mentén, lagúnára, óceánra vagy buja trópusi tájra néző kilátással.

A szomszédos szigeten található festői Fari Marina kikötő szolgáltatásait a resort vendégei is élvezhetik.

A Fari Marinát, avagy kikötőt a vibráló Fari Beach Club öleli körbe, luxus butikokkal, művészeti stúdióval, Fari Lagúna Korall Megőrző Programmal, Tengerbiológiai Központtal és számos előkelő, magas színvonalú fine-dining étteremmel, melyek közösen alkotják a szigetcsoport szívét.

A Farina Marina és a Fari Beach Club a Patina Maldives szigetén helyezkedik el, mely ingyenes hajójárattal folyamatosan elérhető.

A „Nap és a Tenger” által inspirált elementáris dizájnt a többszörösen díjnyertes Kerry Hill Architects tervezte. A The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands resortot a természeti környezete ihlette, ötvözve a kavargó víz és a lágy óceáni szellő elemeit a sziget-élet jelképes áramlásával, melyet a kör alakú építészeti forma szimbolizál. A szálloda napenergiával működő környezettudatos resort.

A The Ritz-Carlton legendás, rendkívül személyre szabott szolgálatának részeként minden villához ún. „Aris Meeha” vagyis személyi inast biztosít, hogy teljesítse a vendégek minden kívánságát.

A megkülönböztetett fine-dining étkezés a tengerparti luxus legmeghatározóbb élménye.

A hét külön kulináris helyszínnel, a The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands tökéletes egyensúlyt teremt a csúcsminőségű éttermek, a tengerparti luxus és a wellness-központú menük között.

A Fari-Islands a Maldív – szigeteken található szigetcsoport, mely három luxus privát üdülőhelynek (The Ritz-Carlton, Patina, Capella) és egy kikötőnek (Fari Marina) ad otthont.

A The Ritz-Carlton kifogástalan vendégszeretetén keresztül várja, hogy megossza a Maldív-szigetek lélegzetelállító szépségét, és gazdagító élményekkel gazdagítsa vendégeit.

A The Ritz-Carlton Maldives, Fari Islands könnyen megközelíthető, tíz perces hidroplán útra, vagy 45 perces luxushajóútra található a Velana nemzetközi repülőtértől.

A legmagasabb felsőkategóriás minőségi igényekkel rendelkező pároknak, nászutasoknak, családoknak tökéletes választás!

Ajánlatkérés

Szórakozás

Az üdülőhely 100 db fényűző, egy-három hálószobás villákat kínál, a kristálytiszta víz felett, vagy az érintetlen tengerparti öblök mentén, óceánra vagy lagúnára néző kilátással.

A kör alakú villák egyedülálló formája, letisztult minimalista stílusa, dizájn elemei és fehér árnyalatai maximális nyugalmat sugároznak. Mindegyik villa tágas lakóteret nyújt vendégei számára, melyben eltűnnek a határok a beltér és kültér között, faltól falig üvegpanorámás tolóajtókkal, napozóterasszal, saját végtelenített medencével és lélegzetelállító kilátással az óceánra, lagúnára, vagy a buja trópusi környezetre, hófehér homokos partra. Az üdülőhely minimalista kialakítása teljes összhangban van a természeti környezetével, melyet a vizuális hatás részeként beépítettek a vendégélménybe.

A villák mindegyike személyi inassal, kerékpárokkal, szélessávú wifivel, Bose audio rendszerrel, esőzuhannyal és nagyméretű márvány pezsgőfürdő-káddal felszerelt, ezen kívül minibár bekészítés mint pl. snack-ek, alkoholmentes italok, kávéfőző és kávé, tea és ásványvíz is a szolgáltatás részét képezi. Az érkezés napján ingyenes vasalás szolgáltatás. (villánként 8 db)

A Fari-Islands resortjainak vendégei, mint a The Ritz -Carlton Maldives Fari Islands, a Fari Marina Village vibráló Fari Beach Club körül található szolgáltatásait látogathatják és élvezhetik, mint a luxus butikok, szórakoztató programok, éttermek széles választéka, Fari Korall adaptációs program, Tengerbiológiai központ, művészeti installációk és a Fari Marina Beach Club szolgáltatásai. A Fari Marina és a Fari Beach Club a Patina Maldives szigetén található, mely folyamatos hajójárattal elérhető.

Az éjjel-nappali hajótranszferrel a The Ritz-Carlton és a Fari Marina között a The Ritz- Carlton vendégei tartalmas élménnyel gazdagodhatnak, hiszen a resorton kívül eső szolgáltatások is folyamatosan elérhetők és élvezhetők.

A The Ritz-Carlton legendás, rendkívül személyre szabott szolgálatának részeként, és a Maldív királyi udvarok ősi királyi szokásai által ihletve, minden villához ún. „Aris Meeha” vagyis sziget-komornyik/személyi inas tartozik, hogy teljesítse a vendégek minden kívánságát.