Szeretné a Maldív-szigeteken töltött nyaralása élményét tovább fokozni? Mit szólna egy romantikus naplementés vacsorához kint az óceánon, miközben minden kényelmükről saját személyzet gondoskodik? Felfedezne érintetlen szigeteket családjával? Szívesen töltené az éjszakát az óceánon a csillagok alatt?

A LUX* North Male Atoll resort egy éves születésnapját azzal ünnepelte, hogy egy új, izgalmas  szolgáltatást indított vendégeinek, egy 11,74 méteres privát luxus katamarán bérlési lehetőségét hajózó személyzettel és személyi inassal, amellyel a vendégek távolabbi szigeteket, csodálatos tájakat és vizeket fedezhetnek fel a Maldív-szigeteken.

LUX* North Male Atoll katamarán

A szofisztikáltan berendezett, 3 hálókabinos, fürdőszobás, konyhás, étkezős luxus katamarán nappali kirándulásokra egyszerre 15 utas befogadására képes, naplementés vacsorás, éjszakai hajózások alkalmával pedig 4 fő kényelmes elhelyezését biztosítja.

A hajón nagyméretű ablakok nyújtanak panorámás kilátást az azúrkék óceánra, míg a napozófedélzet két nyugágyán és a vízfölé feszített hálón élvezhetjük a trópusi napfényt. Kinti és benti étkezője kényelmes étkezési lehetőséget biztosít mindenféle időjárási körülmények között.

A fél vagy egésznapos hajókirándulásokra bérelhető Lagoon 40 katamaránnal eljuthatunk érintetlen  szigetekre, pezsgős pikniket élvezhetünk távolabbi homokpadokon, sznorkellezhetünk vagy  átélhetjük a Maldív-szigetek varázslatos látványát. A személyzet segít a legideálisabb program összeállításában az egyéni igények figyelembevételével. A személyi inas gondoskodik a tökéletes kényelemről az utazás során.

A katamarán romantikus programokhoz, családi élményekhez vagy baráti társaságok közös időtöltésének ideális helyszíne lehet.

A luxus resort magas kényelmi és szolgáltatási színvonalát megkoronázza az új katamarán program, amellyel a luxust és privát szférát különösen igénylő vendégeik még több kikapcsolódási és élmény lehetőséggel gazdagodhatnak.

LUX* North Male Atoll katamarán

Ízelítő a katamarán programlehetőségekből:

  • Napkelte hajókirándulás reggelivel az Indiai-óceán közepén
  • Gourmet barbecue piknik egy homokpadnál
  • Esküvő az óceánon
  • Pezsgős naplemente hajókázás
  • Csillagfényes hajókázás romantikus vacsorával
  • Éjszakai hajózás és alvással a csillagos ég alatt.

Az egésznapos privát katamarán kirándulás kezdő ára 4 főre 6.000 USD.

A 3 hálószobás LUX* Overwater Retreat villák vendégei élvezhetik a teljes exkluzivitást. A hajóval közvetlenül a villa teraszánál lehet kikötni.

A LUX* Beach Retreat és LUX* Overwater villák vendégei háromórás ajándék hajókirándulás élményével gazdagodhatnak, legalább 3 napos ott tartózkodás esetén.

LUX* North Male Atoll katamarán

Felkeltette az érdeklődését a luxus katamarános élmény? Válassza a LUX* North Male Atoll 5* Resortot a Maldív-szigeteken és emelje a Maldív-szigetek élményét magasabb szintre.

Szívesen megszervezzük Önnek a nyaralását és az igényeinek megfelelő katamarános hajókirándulást. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Maldív-szigetek
LUX* North Male Atoll
Ajánlatkérés