A Maldív-szigetek gyönyörű ékkőként tündököl az Indiai-óceánban, ahová turisták milliói utaznak el évről-évre, hogy élvezzék az egyedül álló természeti szépséget és a trópusi időjárás kényeztetését.

A Maldív-szigetek látogatottságának nagy ára van, hiszen a rengeteg resort-szigetet és a lakott szigeteken található hoteleket üzemeltetni kell, amely hatalmas energiafelhasználással jár és nagy mennyiségű hulladékot is termel. Ebben a különleges ökoszisztémában, mint a Maldív-szigetek, ezt nem könnyű fenntartani.

Szerencsére egyre több az olyan új projekt, amely a szigetek fenntarthatóságát is figyelembe veszi és igyekszik minél inkább környezetbarát megoldásokat kialakítani, hogy majd a dédunokáink dédunokái is részesülhessenek a Maldív-szigetek paradicsomi élményében.

Egyike ezen kezdeményezéseknek a hamarosan nyíló Kudadoo Maldives privát sziget, 40 perces hidroplán útra Malétól, a Lhaviyani Atollon. 15 környezetbarát egy és kétszobás vízre épült villával várja majd a luxus kényelemre vágyó felnőtt vendégeit.

A hotel a környezetvédelem elkötelezett híve. Az építkezésnél környezetbarát anyagokat használt fel, 984 napelem gondoskodik a resort teljes energiaellátásról, minimalizálják az egyszer használatos műanyagok alkalmazását.

Kudadoo Maldív-szigetek

Az Indiai-óceánból kör alakban kiemelkedő fából épült villák építéséhez a felhasznált fák helyére újakat ültettek, ezzel gondoskodva a fenntarthatóságról.

A hotel az exkluzivitás, az elegancia és a privátszféra tökéletes egységét alkotja.

A resort részét képező Spa-ban kerül kialakításra a Maldív-szigetek első himalájai sóbarlangja. A SPA kényeztetése mellett fitneszterem is gondoskodik a vendégek felfrissüléséről. És ha mindez még nem volna elég, egy jóga és meditációs guru is a rendelkezésre áll.

Kudadoo Spa

Az minden igényt kielégítő szolgáltatásokért és az All Inclusive ellátásért két személyes villában 3.400 USD-től indulnak az árak éjszakánként, egy kétszobás villában 4 fő pedig a legkevesebb 4.800 USD-t kell fizessen egy éjszakára. Akár az egész resortot kibérelhetjük egyben, ha egy nagyobb társasággal együtt nyaralnánk, vagy itt tartanánk az esküvőnket.

Kudadoo villa

Hasonlóan minden kényelemmel ellátott, felsőkategóriás luxus szállást keres a Maldív-szigeteken? Válasszon kínálatunkból és kérje személyre szabott ajánlatunkat.