A Maldív-szigetek szállás tekintetében eddig is különleges lehetőségeket nyújtott. Minden resort szigeten egyetlen hotel található, és az egész szigetet ez a szálloda foglalja el. Már ez magában is különleges élmény. Mindezt tetőzik a víz fölé épített villák, amelyek teraszáról közvetlen lépcsőn keresztül a türkizkék óceán lagúnájába lépve csobbanhatunk. A Maldív-szigetek évről-évre több és több vendéget szeretne ámulatba ejteni páratlan természeti környezetével és szolgáltatásaival, így muszáj újabb fejlesztési ötletekkel is előállnia.

A Conrad Maldives Rangali Island resort, amely a mi Maldív-szigeteki szállás kínálatunkban is megtalálható, különleges építészeti stílusával és luxus szolgáltatásaival már eddig is kiemelkedett a többi Maldív resort közül, de a legújabb alkotása mindent felülír, amit eddig a Maldív-szigetek szállásairól gondoltunk.

Ideje elfelejteni a vízre épült villákat, eljött a víz alatti villák ideje!

2018. novemberében kerül átadásara a Conrad Maldives Rangali Island Muraka (Korall) elnevezésű kétszintes villája, amely alsó szintje 5 méterrel a víz alatt fekszik majd az Indiai-óceánban.

conrad-rangali-underwater-villa
A Muraka villa, több lesz, mint egy lakosztály, egy vízi vár, távol, teljesen elszeparálva a resort többi területétől, kint az óceánon. Az éjszakánként 50.000 USD körüli árú villa vendégeinek, ha nem akarnak, nem is kell más emberi lénnyel találkozniuk a nyaralásuk alatt, csak a villa privát személyzetével. Még csak a sziget területét sem kell érinteniük a lábukkal. A minden igényt kielégítő szolgáltatásokról 4 fős privát inas csapat és saját séf gondoskodik majd.

A víz alatti hálószoba, nappali és fürdőszoba külső falait átlátszó akril fal alkotja, tökéletes kilátással az óceán végtelen mélységének élővilágára.

conrad-rangali-underwater-villa-fürdő

A felső szintre csigalépcsőn vagy lifttel juthatunk fel. Itt további két hálószoba, egy fürdőszoba óceánra néző fürdőkáddal, egy napnyugta oldali terasz, egy végtelenített medence található. És itt bújik meg a kiszolgáló személyzet részlege is.

conrad-rangali-underwater-villa-upstairs

A szolgáltatásokhoz tartozik még privát jetski, és telefonon rendelhető masszőr is.

A különleges fekvésű villa építészeti megoldásai, berendezése is figyelemre méltó lesz. A modern, letisztult formavilág és elegancia az óceán világának atmoszféráját tükrözi vissza a villa belső és külső területein is.

conrad-rangali-underwater-villa-sundeck

A Muraka villa 9 fő kényelmes elszállásolására lesz alkalmas, így egy nagyobb család vagy baráti társaság tölthet együtt egy felejthetetlen Maldív-szigeteki nyaralást, teljesen elkülönülten a resort többi vendégétől.