Romantikus Mauritius nyaralást keres gyerek zsivaj nélkül? A csak felnőtteket fogadó hotelek Mauritiuson és szerte a világban azoknak nyújtanak tökéletes pihenést, akik vagy nem szeretnék, hogy gyerekek rohangáljanak körülöttük a nyaralás alatt, vagy csak ki szeretnének szakadni az otthoni családi környezetből, kicsit kettesben lenni gyerekek nélkül. Ezek a hotelek baráti társaságoknak is jó alkalmat kínálnak, hogy kicsit együtt lazíthassanak, bulizhassanak.

Léteznek gyerekeket egyáltalán nem fogadó „Adults only” szállodák, resortok és olyanok is, ahol csak a hotel bizonyos területein nem tartózkodhatnak gyerekek. Ez utóbbi általában egy teljesen elkülönített terület külön épületszárnnyal, medencével.

Kínálatunkból két csak felnőtteket fogadó hotelt is ajánlunk Mauritius nyaralásra.

Az északi parton, Grand Baie közelében a Paradise Cove 5* butik hotelt. Az All Inclusive ellátást kínáló romantikus hotel 67 szobájával csak felnőttek fogadására rendezkedett be. Az autentikus mauritiusi építészeti stílusban berendezett szálloda tökéletes helyszínt nyújt romantikus nyaralásra pároknak, vagy nászútra, és baráti társaságok is mindent megtalálnak itt a szórakozásra. Grand Baie környékén számtalan szórakozóhely, bár, várja az éjszakai élet kedvelőit.

Paradise Cove Adults Only hotel

A szintén All Inclusive ellátást kínáló fiatalos stílusú Ambre Mauritius 4* resort csak 16 éven felülieket fogad a keleti parton, Belle Mare-n. 750 m hosszú saját strandja nyugodt pihenést biztosít. A hotel a fehér és a kék különböző árnyalatainak ötvözésével vidám, fiatalos hangulatot áraszt. A medence, a tengerpart, a bárok, a SPA nyújtotta szórakozás mellett a vízisportok széles választéka is az élményekkel teli feltöltődést szolgálja. A közeli Ile aux Cerfs Golf Clubba transzfert és „Green Fee”-t kínál ingyenesen a hotel.

Ha szeretne egy pihentető nyaralást gyerekek nélkül Mauritiuson, szívesen megszervezzük, hogy semmi másra ne legyen gondja, mint a pihenés idejének minél tartalmasabb, élményekkel teli, vagy éppen minél csendesebb, nyugodtabb eltöltésére.

Nem Mauritiusra utazna? A többi úticélunkon is számtalan csak felnőtteket fogadó hotelt kínálunk. Adults Only hoteljeink teljes kínálatát itt találja.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!