Egy Mauritius nyaralás több kalandot és élményt is tartogathat annál, mint a csodálatos tengerpartokon pihenést és a szállodai szolgáltatások kényeztető kényelmének élvezetét. Nemzeti parkjaiban, állat és növényparkjaiban különleges trópusi növények között sétálhatunk, megismerhetjük az állatvédők küzdelmes munkáját, hogy megmentsenek olyan veszélyeztetett állatfajokat a kihalástól, mint az óriás teknősök.

A Casela park egy olyan állatpark, ahol nem csak megnézhetjük az állatokat, hanem közeli kapcsolatba is kerülhetünk velük: megetethetjük őket, megsimogathatjuk őket, vagy akár sétálhatunk is velük.

A park egyik legkülönlegesebb programja a séta az oroszlánokkal. Gondozók társaságában kis csoportokban egy közel egy órás sétára indulhatunk a parkban fiatal oroszlánokkal. Egy igazi „egyszer az életben” élmény ilyen közeli társaságában lenni ezeknek a hatalmas ragadozóknak. A séta alatt sokkal többet megtudhatunk az oroszlánokról, mint amit a könyvekből és a természetfilmekből eddig megismertünk.

Casela Park séta az oroszlánokkal

Az állatok hozzá vannak szokva ezekhez a sétákhoz, természetesen és nyugodtan viselkednek. A parkban élő oroszlánok közül azokkal lehet sétálni, amelyek ehhez a legkönnyebben tudnak alkalmazkodni és a legkönnyebben kezelhetőek. Ezért is csak fiatal állatok vesznek részt a programon. Semmilyen nyugtatószert vagy más eszközt nem alkalmaznak az állatoknál.

A séta után a választott programcsomagtól függően eltölthetünk egy kis időt az oroszlánkölykök között, megsimogathatjuk őket. Más macskafélékkel is lehetőségünk van közelebbi kapcsolatba kerülni, etetni, simogatni őket.

A parkban a nagymacskákon kívül számtalan szavannákon élő állattal találkozhatunk egy szafari park mintájára kialakított területen.

Ha az oroszlánokkal való séta nem emeli fel eléggé az adrenalin szintünket, hullámvasutakon és zip-line pályákon is van lehetőségünk további élményeket gyűjteni.

A Casela World Of Adventures park Flic en Flac mellett helyezkedik el, Mauritius nyugati oldalán. A park egész évben nyitva van, kivéve december 25-én és január 1-én. Minden nap 9-17 óra között látogatható. Fakultatív kirándulás keretében vagy egyénileg is lehetőségünk van eltölteni egy élményekkel teli napot a parkban.

Ha különleges élményeket szeretne a mauritiusi nyaralásán, a séta az oroszlánokkal egy olyan program, amelyre örökké emlékezni fog. Válasszon a különleges élményhez különleges felső kategóriás szállásainkból Mauritiuson és kérje személyre szabott ajánlatunkat.