Blog

Blogunkban érdekességeket, hasznos információkat, tanácsokat talál az egzotikus nyaralások helyszíneihez. Érdemes követni egzotikus utazási blogunkat, mert rendszeresen újabb és újabb érdekes cikkel, videóval jelentkezünk, ezzel téve érdekesebbé, könnyebbé az utazás megtervezését, előkészítését.

Beszámolunk arról, ha Dubajban újabb látványosságot, különleges épületet, hotelt terveznek építeni, ha szokatlan időjárási, természeti jelenség érintette valamelyik egzotikus szigetet. Bemutatjuk az úti céljaink kulturális érdekességeit eseményeit.

2022-ben nyíló új resortok a Maldív-szigeteken

Címke: , |

A Maldív-szigeteken nagyon változatos szálláslehetőségeket találunk. A lakott szigeteken kialakított vendégházaktól az úgynevezett resort - szigeteken épült, egy szálloda - egy sziget koncepcióig válogathatunk. 2019-ben 14 új luxus resort kerül átadásra, és a Maldív állam 120 további szálloda építését jelentette be.

Miért válassza a Morea Exkluzívot egzotikus luxus utazása megszervezéséhez?

Címke: , |

Egyediségünk az általunk ajánlott úticélok és resortok személyes ismeretében, a hitelességben és elhivatottságban, a professzionális szakmai háttérben, a személyre szabott ajánlatokban és utazásszervezésben rejlik, melynek legfontosabb eleme, hogy utazóink igényeit a lehető legnagyobb élményt nyújtó módon szolgáljuk ki.

Mauritius strandjai

Címke: , |

Mauritius, az Indiai-óceán gyöngyszeme nászutasok, tengerparti nyaralást keresők és az aktív programokat kedvelők egyik kedvelt egzotikus úti célja. Mauritius minden strandja nyilvános, a szállodák előtti strandokat is szabadon látogathatjuk. Strandjait négy régióra oszthatjuk.

Maszkat látnivalói

Címke: , |

Ha Maszkat látnivalóinak felfedezésére indulunk, nem lesz egyszerű dolgunk, mert két érdekesség között akár 25 km is lehet a távolság. Maszkat, az Arab-öbölben fekvő Omán fővárosának legfontosabb látnivalói.

Dubai Miracle Garden – a világ legnagyobb virágoskertje a sivatag közepén

Címke: , |

Ha már túl vagyunk Dubaj építészeti remekműveinek a felfedezésén és nincs kedvünk a tengerparton pihenni vagy vásárolgatni, inkább kellemes feltöltődésre vágyunk, amit a felnőttek és a gyerekek egyaránt élveznek, látogassuk meg az egyik legkülönösebb dubaji látványosságot, a Dubai Miracle Gardent, amely a világ legnagyobb virágos kertje.

14 új felsőkategóriás resort gazdagítja a Maldív-szigetek szállás kínálatát 2019-től

Címke: , |

A Maldív-szigeteken nagyon változatos szálláslehetőségeket találunk. A lakott szigeteken kialakított vendégházaktól az úgynevezett resort - szigeteken épült, egy szálloda - egy sziget koncepcióig válogathatunk. 2019-ben 14 új luxus resort kerül átadásra, és a Maldív állam 120 további szálloda építését jelentette be.

Omán különleges kincsei

Címke: |

Omán sokáig elzárt világ volt. A 70-es évek végén fejlődésnek indult ország csendesen megbújik északi szomszédja népszerűségének és megalomániájának árnyékában és csendesen őrzi a hét évezrednyi történelmét, hagyományát.

10 ok egy Seychelles-szigetek utazásra

Címke: , |

A Seychelle-szigetek utazáshoz valószínűleg nem sok okot kell keresni. Maga a szigetek látványa, az ott készült fényképek mindenkit meggyőznek arról, hogy Seychelles-re egyszer el kell utazni. De ha mégis ezen múlna, hogy a Seychelles-szigeteken nyaraljon vagy egy másik egzotikus úti célon inkább, összeszedtük a legfontosabbak okokat, amiért megéri ide utazni.

Vízre épült nádtetös bungalók, ahogy Bora Bora szállásait ismerjük

Címke: , |

Bora Bora, a világ egyik legszebb szigete, sokak bakancslistáján szerepel. A sziget neve hallatán szinte mindenki a tipikus Bora Borai szállásra, a türkizkék vízben álló, cölöpökre épített, nádtetös villákra asszociál, - nem véletlenül, hiszen innen kezdett terjedni ez a szállásforma.

Egyesült Arab Emírségek, az ellentétek országa

Címke: , , |

Az Egyesült Arab Emírségek, vagy ahogy régebben magyarul elhíresült az Egyesült Arab Emirátusok, az arab öböl legkülönlegesebb országa, amely hét emírség egyesülésével jött létre 1971-ben. A hagyományos arab kultúra és a modern építészet együttes jelenlétének köszönhetően gyakran az ellentétek országaként említik.

Töltse az éjszakát a víz alatt a Maldív-szigeteken!

Címke: , |

A Maldív-szigetek évről-évre több és több vendéget szeretne ámulatba ejteni páratlan természeti környezetével és szolgáltatásaival, így muszáj újabb fejlesztési ötletekkel is előállnia. A Conrad Maldives Rangali Island resort, a legújabb alkotása mindent felülír, amit eddig a Maldív-szigetek szállásairól gondoltunk.

Seychelle-szigetek vagy Mauritius?

Címke: , , |

Az Indiai-óceán két szigetországa, Seychelle-szigetek és Mauritius sokszor merül fel egymás alternatívájaként, ha egy egzotikus utazás kerül szóba. Bár a két ország teljesen más kulturális és földrajzi adottságokkal rendelkezik, a trópusi édenkerti környezet, az Indiai-óceán mélykék végtelenje, a tömegturizmussal szemben a főként minőségi turisztikai szolgáltatásokra helyezett hangsúly okán mindkét szigetvilág az exkluzív turizmus kiemelt úti céljaként ismert.

A TOP10 látnivaló Abu Dhabiban

Címke: |

Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek hét emírségének legnagyobbika. Abu Dhabi város az Egyesült Arab Emírségek fővárosa és kulturális központja. Abu Dhabi emírsége sokkal nagyobb pénztöbblettel bír, mint a jóval népszerűbb Dubai, és annak turizmus fejlesztését anyagilag jelentősen támogatja is. Összegyűjtöttük Abu Dhabi TOP10 legnépszerűbb látnivalóját.

Színek kavalkádja és reggie kíséri utunkat Jamaikai utazásunkon

Címke: , |

Áttetsző kék, világító fehér, haragos zöld, poros barna, napsárga és még megannyi színárnyalat szökik szemünkbe a Jamaikai utazáson, miközben mindenhol a reggie szól. A nyüzsgő mindennapokból megérkezve először még furcsa, majd pár nap alatt mi is magunkévá tesszük a lelassult, nyugodt életet. A mindig jelenlévő párás meleg nem is hagyja, hogy bárhova rohanjunk.

Mit nyújthat egy Mauritius utazás?

Címke: |

Mauritius, a különleges trópusi sziget Afrika dél-keleti részén. A 67 km hosszú és 46 km széles fő sziget és a környező apró szigetek más élményt nyújtanak, mint az Indiai-óceán többi szigetvilága vagy a Karib-térség. Egy Mauritius utazás sokkal többet adhat egy tengerparti pihenéstől és az egzotikus környezet látványától.

Romantikus tengerparti esküvő a Seychelle-szigeteken

Címke: , |

Egy egzotikus esküvő mindkettőjük számára felejthetetlen élményt nyújt, amelyhez tökéletes hátteret biztosít az édenkerti szépségű Seychelle-szigetek. Álmodják meg a romantikus egzotikus esküvőjüket a Seychelle-szigeteken, és mi megvalósítjuk Önöknek. Kérjék, egyedi, személyre szabott esküvői ajánlatunkat!