Blog

Blogunkban érdekességeket, hasznos információkat, tanácsokat talál az egzotikus nyaralások helyszíneihez. Érdemes követni egzotikus utazási blogunkat, mert rendszeresen újabb és újabb érdekes cikkel, videóval jelentkezünk, ezzel téve érdekesebbé, könnyebbé az utazás megtervezését, előkészítését.

Beszámolunk arról, ha Dubajban újabb látványosságot, különleges épületet, hotelt terveznek építeni, ha szokatlan időjárási, természeti jelenség érintette valamelyik egzotikus szigetet. Bemutatjuk az úti céljaink kulturális érdekességeit eseményeit.

2022-ben nyíló új resortok a Maldív-szigeteken

Címke: , |

A Maldív-szigeteken nagyon változatos szálláslehetőségeket találunk. A lakott szigeteken kialakított vendégházaktól az úgynevezett resort - szigeteken épült, egy szálloda - egy sziget koncepcióig válogathatunk. 2019-ben 14 új luxus resort kerül átadásra, és a Maldív állam 120 további szálloda építését jelentette be.

Miért válassza a Morea Exkluzívot egzotikus luxus utazása megszervezéséhez?

Címke: , |

Egyediségünk az általunk ajánlott úticélok és resortok személyes ismeretében, a hitelességben és elhivatottságban, a professzionális szakmai háttérben, a személyre szabott ajánlatokban és utazásszervezésben rejlik, melynek legfontosabb eleme, hogy utazóink igényeit a lehető legnagyobb élményt nyújtó módon szolgáljuk ki.

Mauritius strandjai

Címke: , |

Mauritius, az Indiai-óceán gyöngyszeme nászutasok, tengerparti nyaralást keresők és az aktív programokat kedvelők egyik kedvelt egzotikus úti célja. Mauritius minden strandja nyilvános, a szállodák előtti strandokat is szabadon látogathatjuk. Strandjait négy régióra oszthatjuk.

Maszkat látnivalói

Címke: , |

Ha Maszkat látnivalóinak felfedezésére indulunk, nem lesz egyszerű dolgunk, mert két érdekesség között akár 25 km is lehet a távolság. Maszkat, az Arab-öbölben fekvő Omán fővárosának legfontosabb látnivalói.

Dubai Miracle Garden – a világ legnagyobb virágoskertje a sivatag közepén

Címke: , |

Ha már túl vagyunk Dubaj építészeti remekműveinek a felfedezésén és nincs kedvünk a tengerparton pihenni vagy vásárolgatni, inkább kellemes feltöltődésre vágyunk, amit a felnőttek és a gyerekek egyaránt élveznek, látogassuk meg az egyik legkülönösebb dubaji látványosságot, a Dubai Miracle Gardent, amely a világ legnagyobb virágos kertje.