Blog

Blogunkban érdekességeket, hasznos információkat, tanácsokat talál az egzotikus nyaralások helyszíneihez. Érdemes követni egzotikus utazási blogunkat, mert rendszeresen újabb és újabb érdekes cikkel, videóval jelentkezünk, ezzel téve érdekesebbé, könnyebbé az utazás megtervezését, előkészítését.

Beszámolunk arról, ha Dubajban újabb látványosságot, különleges épületet, hotelt terveznek építeni, ha szokatlan időjárási, természeti jelenség érintette valamelyik egzotikus szigetet. Bemutatjuk az úti céljaink kulturális érdekességeit eseményeit.

Színek kavalkádja és reggie kíséri utunkat Jamaikai utazásunkon

Címke: , |

Áttetsző kék, világító fehér, haragos zöld, poros barna, napsárga és még megannyi színárnyalat szökik szemünkbe a Jamaikai utazáson, miközben mindenhol a reggie szól. A nyüzsgő mindennapokból megérkezve először még furcsa, majd pár nap alatt mi is magunkévá tesszük a lelassult, nyugodt életet. A mindig jelenlévő párás meleg nem is hagyja, hogy bárhova rohanjunk.

Mit nyújthat egy Mauritius utazás?

Címke: |

Mauritius, a különleges trópusi sziget Afrika dél-keleti részén. A 67 km hosszú és 46 km széles fő sziget és a környező apró szigetek más élményt nyújtanak, mint az Indiai-óceán többi szigetvilága vagy a Karib-térség. Egy Mauritius utazás sokkal többet adhat egy tengerparti pihenéstől és az egzotikus környezet látványától.

Romantikus tengerparti esküvő a Seychelle-szigeteken

Címke: , |

Egy egzotikus esküvő mindkettőjük számára felejthetetlen élményt nyújt, amelyhez tökéletes hátteret biztosít az édenkerti szépségű Seychelle-szigetek. Álmodják meg a romantikus egzotikus esküvőjüket a Seychelle-szigeteken, és mi megvalósítjuk Önöknek. Kérjék, egyedi, személyre szabott esküvői ajánlatunkat!