Blog

Blogunkban érdekességeket, hasznos információkat, tanácsokat talál az egzotikus nyaralások helyszíneihez. Érdemes követni egzotikus utazási blogunkat, mert rendszeresen újabb és újabb érdekes cikkel, videóval jelentkezünk, ezzel téve érdekesebbé, könnyebbé az utazás megtervezését, előkészítését.

Beszámolunk arról, ha Dubajban újabb látványosságot, különleges épületet, hotelt terveznek építeni, ha szokatlan időjárási, természeti jelenség érintette valamelyik egzotikus szigetet. Bemutatjuk az úti céljaink kulturális érdekességeit eseményeit.

10 ok egy Seychelles-szigetek utazásra

Címke: , |

A Seychelle-szigetek utazáshoz valószínűleg nem sok okot kell keresni. Maga a szigetek látványa, az ott készült fényképek mindenkit meggyőznek arról, hogy Seychelles-re egyszer el kell utazni. De ha mégis ezen múlna, hogy a Seychelles-szigeteken nyaraljon vagy egy másik egzotikus úti célon inkább, összeszedtük a legfontosabbak okokat, amiért megéri ide utazni.

Vízre épült nádtetös bungalók, ahogy Bora Bora szállásait ismerjük

Címke: , |

Bora Bora, a világ egyik legszebb szigete, sokak bakancslistáján szerepel. A sziget neve hallatán szinte mindenki a tipikus Bora Borai szállásra, a türkizkék vízben álló, cölöpökre épített, nádtetös villákra asszociál, - nem véletlenül, hiszen innen kezdett terjedni ez a szállásforma.

Egyesült Arab Emírségek, az ellentétek országa

Címke: , , |

Az Egyesült Arab Emírségek, vagy ahogy régebben magyarul elhíresült az Egyesült Arab Emirátusok, az arab öböl legkülönlegesebb országa, amely hét emírség egyesülésével jött létre 1971-ben. A hagyományos arab kultúra és a modern építészet együttes jelenlétének köszönhetően gyakran az ellentétek országaként említik.

Töltse az éjszakát a víz alatt a Maldív-szigeteken!

Címke: , |

A Maldív-szigetek évről-évre több és több vendéget szeretne ámulatba ejteni páratlan természeti környezetével és szolgáltatásaival, így muszáj újabb fejlesztési ötletekkel is előállnia. A Conrad Maldives Rangali Island resort, a legújabb alkotása mindent felülír, amit eddig a Maldív-szigetek szállásairól gondoltunk.

Seychelle-szigetek vagy Mauritius?

Címke: , , |

Az Indiai-óceán két szigetországa, Seychelle-szigetek és Mauritius sokszor merül fel egymás alternatívájaként, ha egy egzotikus utazás kerül szóba. Bár a két ország teljesen más kulturális és földrajzi adottságokkal rendelkezik, a trópusi édenkerti környezet, az Indiai-óceán mélykék végtelenje, a tömegturizmussal szemben a főként minőségi turisztikai szolgáltatásokra helyezett hangsúly okán mindkét szigetvilág az exkluzív turizmus kiemelt úti céljaként ismert.

A TOP10 látnivaló Abu Dhabiban

Címke: |

Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek hét emírségének legnagyobbika. Abu Dhabi város az Egyesült Arab Emírségek fővárosa és kulturális központja. Abu Dhabi emírsége sokkal nagyobb pénztöbblettel bír, mint a jóval népszerűbb Dubai, és annak turizmus fejlesztését anyagilag jelentősen támogatja is. Összegyűjtöttük Abu Dhabi TOP10 legnépszerűbb látnivalóját.